elmiramohammadi 596 ارسال شده در 29 مرداد 1393 سلام دوستان من در نظر دارم الگوریتم های تکاملی رو آموزش بدم. ولی باید از این مطمئن باشم که اصلا علاقه مند کسی هست یا نه الگوریتم های تکاملی به شرح زیر می باشد الگوریتم کلونی مورچه الگوریتم کلونی زنبور عسل الگوریتم pso الگوریتم ژنتیک الگوریتم bfo الگوریتم رقابت استعماری الگوریتم تجرید دوستان نظر بدن که ابتدا از کدوم الگوریتم شروع کنیم؟ 36 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sarevan 9,752 ارسال شده در 29 مرداد 1393 سلام.... چه خوب... الگوریتم کلونی مورچه ها فکرمیکنم برای شروع خوب باشه...البته ژنتیک هم جذابه..:) 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hhamidy 885 ارسال شده در 29 مرداد 1393 سلام، من تاحدودی با ژنتیک آشنایی دارم، اما از هر کدوم از الگوریتم های دیگه که برای آموزش روی سایت قرار بدید استقبال می کنم 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Imaaan 17,059 ارسال شده در 29 مرداد 1393 سلام من ژنتیک بلد نیستم، دوست دارم یاد بگیرم. ولی بقیه شون هم حتما دنبال می کنم 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yaser.C 5,052 ارسال شده در 29 مرداد 1393 سلام همشون خوبن....اما ژنتیک بیشتر از همه برای من جذاب هست..... خسته نباشید و خدا قوت به شما:icon_gol: 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amir ghasemiyan 4,517 ارسال شده در 1 شهریور 1393 سلام دوستان من در نظر دارم الگوریتم های تکاملی رو آموزش بدم. ولی باید از این مطمئن باشم که اصلا علاقه مند کسی هست یا نه الگوریتم های تکاملی به شرح زیر می باشد الگوریتم کلونی مورچه الگوریتم کلونی زنبور عسل الگوریتم pso الگوریتم ژنتیک الگوریتم bfo الگوریتم رقابت استعماری الگوریتم تجرید دوستان نظر بدن که ابتدا از کدوم الگوریتم شروع کنیم؟ سلام دوست عزيز بسيار كار زيبايي هست. اميدوارم بتونم اين تاپيك رو دنبال كنم من خودم الگوريتم ژنتيك رو تا حدودي بلدم و خيلي دوست دارم كاملتر ياد بگيرم ساير الگوريتم ها هم بسيار جالب هستن. 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ENG.SAHAND 31,643 ارسال شده در 1 شهریور 1393 ممنون المیرا جان از بابت تاپیک خوبت زنتیک اگه امکان داشته باشه ممنون دوست من 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
فاطمه-زهرا 164 ارسال شده در 1 شهریور 1393 سلام المیرا جون بدجور منتظرم کدنویسیشم بگو منم یکم میتونم کمک کنم ان شاءالله 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 1 شهریور 1393 ژنتیک هم آسونه هم دید اولیه اش رو همه دارن برا شروع خوبه 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Shining Star 2,108 ارسال شده در 1 شهریور 1393 ژنتیک برای شروع خوبه و رقابت استعماری فک کنم جالب تر از بقیشون باشه. منم هستم. ممنون 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
دختر باران 18,625 ارسال شده در 1 شهریور 1393 مرسی :hapydancsmil: به نظر منم ژنتیک برای شروع بهتره. 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
farivar.maryam 1,226 ارسال شده در 3 شهریور 1393 سلام و خسته نباشید من هم خیلی مشتاقم همه رو یاد بگیریم اما اگه از الگوریتم ژنتیک شروع کنید فکر کنم بهتر باشه ممنون 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
oiuwer 463 ارسال شده در 4 شهریور 1393 منم مشتاق یادگیری الگوریتم های ژنتیک هستم.:w16: 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
esw1 112 ارسال شده در 5 شهریور 1393 من تا حدودی با الگوریتم جست جوی هارمونی اشنا هستم ولی فکر کنم برای شروع الگوریتم ژنتیک بهترین باشه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sarevan 9,752 ارسال شده در 5 شهریور 1393 داره طولانی میشه ها... شروع کنیم بهترنیست؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
elmiramohammadi 596 ارسال شده در 5 شهریور 1393 با سلام از تمام دوستانی که لطف کزدن و نظر گذاشتن کمال تشکر رو دارم از آنجایی که من خیلی با روال این جور سایت ها وارد نیستم و نتوانستم فایل های پیوست رو در همینجا آپلود کنم موضوع یادیگیری رو در لینک زیر شروع کردم. http://www.noandishaan.com/forums/thread133228.html#post1445455 با تشکر از تمام دوستان 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amin 202 مهمان ارسال شده در 7 شهریور 1393 الگوریتم کلونی مورچه الگوریتم ژنتیک الگوریتم رقابت استعماری الگوریتم تجرید این چهارتا بدردم می خورن...لطف میکنی اگر آموزش بدی... فقط خواهشاً با رفرنس برو جلو که تو آینده سوءتفاهمی ایجاد نشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
a_ghadimi 4,539 ارسال شده در 23 شهریور 1393 ممنون از تاپیک و موضوع خوبی که شروع کردی به نظر منم ژنتیک خوبه .... 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afrodeyt 79 ارسال شده در 17 مهر 1393 mamnon almira jooooon:ws37: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال