رفتن به مطلب

حلوای خرما


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آرد گندم : 150 گرم

خرما : 500 گرم

روغن مایع : 120 گرم

گلاب : 2 قاشق سوپ خوری

زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته : 1 قاشق سوپ خوری

پودر بادام : 1 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه :

آرد را دو بار الك‌ می‌كنیم و در روغن تفت‌ می‌دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود .

روغن را به آرد‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ .

می‌توانید به جای روغن از 200 گرم كره استفاده كنید فقط مراقب باشید كه كره خیلی زود‌ می‌سوزد، اما با كمی دقت حلوایی خوش طعم تر وخوش عطر تر و لطیف تر خواهید داشت .

خرما را از هسته جدا‌ می‌كنیم با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده‌ می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم.

بعد از این كه این مواد كاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا كمی سرد شود ( در این مرحله اگر با تكان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است)

بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ می‌كنیم.

این حلوا را‌ می‌توانید با دست به شكل‌های مختلف در آورده بعد در ظرف مناسب بچینید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...