H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ ایده های خیابانی؛ نوشته هایی درباره شهر، تن و زندگی روزمره عنوان کتابی هستش با موضوع شهرنشینی در عصر تجدد که آقای امین بزرگیان اون رو نوشته و انتشارات ققنوس تهران اون رو چاپ کرده . من خودم کتاب رو نخوندم ولی فکر می کنم چیزی باشه مثل تجربه مدرنتیه از مارشال برمن ... البته با قلم ایرانی . می تونید از این لینک دانلودش کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 نقل قول لینک به دیدگاه
hosbarbi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ password dare? zip filesh baz nemishe 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ password dare? zip filesh baz nemishe پسوورد همه فایلایی که پسوورد می خوان: www.noandishaan.com 3 نقل قول لینک به دیدگاه
09144561254 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ با سلام. دانلود نمیشه این فایل نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۰ ساعت قبل، ۰۹۱۴۴۵۶۱۲۵۴ گفته است : با سلام. دانلود نمیشه این فایل سلام. باتوجه به اینکه کتاب دارای انتشارات خصوصی بوده و در کتابفروشیها به فروش میرسد، لینک دانلود جهت رعایت حقوق ناشرین حذف شده ? نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .