رفتن به مطلب

برنامه‌ای که قدرت ذهن را تا 400 برابر افزایش می‌دهد


ارسال های توصیه شده

وش دادن به موسیقی در زمان کارهای کسالت‌بار می‌تواند وسوسه‌انگیز باشد، البته برخی آن را باعث حواس‌پرتی می‌دانند؛ اکنون یک نرم‌افزار جدید مدعی است که می‌تواند گستره توجه فرد را با استفاده از شبکه‌های موسیقی مبتنی بر اعصاب و روان، تا 400 برابر افزایش دهد. به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، موسیقی در برنامه Focus@ برای کمک به افراد در دستیابی به تمرکز و جلوگیری از حواس‌پرتی در کنار حفظ اطلاعات در زمان مطالعه، نوشتن و خواندن طراحی شده است.

 

به گفته سازندگان، نیمی از مردم در زمان کار به موسیقی گوش می‌دهند، اما ممکن است موسیقی اشتباه ر ا انتخاب کرده باشند چرا که آهنگهای دارای متن برای برقراری ارتباط فکری و احساسی با افراد طراحی شده‌اند و می‌توانند حواس آنها را پرت کنند.

 

 

 

برنامه مذکور از شبکه‌های موسیقی تقویت‌کننده توجه برخوردار است که به گفته شرکت سازنده مستقر در سانفرانسیسکو بطور علمی برای تعامل با سیستم لیمبیک مغز طراحی شده‌اند.

 

نرم‌افزار Focus@ با همکاری دانشمندان عصب‌شناسی همچون دکتر استفن سایدرآف، استاد روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس ساخته شده است.

 

 

به گفته سازندگان، کارآزمایی‌ها نشان داد این برنامه منجر به افزایش 15 درصدی نشانگرهای توجه و تمدید زمان جلسه تا 400 بربر شده بود.

 

به باور آنها، بیشتر افراد تنها می‌توانتد تا 100 دقیقه بر روی یک موضوع تمرکز کنند و بعد از آن به یک استراحت سریع نیاز دارند.

 

 

اما این برنامه تمرکز را برای افراد آسانتر کرده و مدت بیشتری آنها را متمرکز نگه می‌دارد.

 

به طور معمول حدود 20 دقیقه طول می‌کشد تا انسان با یک کار آشنا شود و مغز با صداها و منحرف‌کننده‌ها در یک محیط کنار بیاید.

 

 

 

این برنامه به ارائه چند قطعه موسیقی می‌پردازد که نقش خاصی را در تاثیرگذاری بر چگونگی خو گرفتن مغز با یک محیط و کاهش منحر‌ف‌کننده‌های حواس ایفا کرده و آهنگها در یک مجموعه تنظیم شده برای حصول اطمینان از متمرکز ماندن فرد پخش می‌شوند.

 

به ادعای سازندگان، این برنامه افراد را قادر می‌کند تا 100 دقیقه کامل را بر روی موضوعی خاص متمرکز مانده و حواسشان پرت نشود.

 

 

اکنون یک نسخه اولیه از این برنامه بطور رایگان برای گوشی‌های آیفون و آندروید در دسترس قرار گرفته، اما خریدهای درون برنامه 2.99 و 13.99 پوندی برای دستیابی به همه امکانات نیاز است.

 

منبع: ایسنا

  • Like 8
لینک به دیدگاه

با سلام انسان پس از شنیدن هر يك از آهنگ های ویژه که در ذهن تاثیرگذار هستند به «بينش» و «قضاوت» نويني دستپيدا مي كند كه خود او و همچنين روان درمانگرش را در راه چيرگي بر مشكلات كنوني اش مانند وابستگي (اعتياد) و رها ساختن (ترك) سوءمصرف مواد، ياري فراوان مي رساند.»در عمل، «موسیقی درماني» با دگرگون ساختن قضاوت و بينش مراجع دردمند، اراده و انگيزه لازم براي پديد آوردن آهسته اما پيوسته تغيير در شيوه انديشه و رفتار و زندگي روزمره را فزوني مي بخشد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

چند وقت پیش یه مستندی در این مورد دیدم که در اون برای بچه ها آهنگ های بتهوون رو پخش میکردن و بررسی کرده بودن که این کار خیلی روی یادگیریشون مفید هست و ضریب یادگیری رو بالا میبره ، بخش های متفاوت مغز رو فعال میکنه و همین باعث کارایی بالاتر مغز میشه...

  • Like 3
لینک به دیدگاه

مطلبی از یک دوست

سحر ميرشاهي

 

فارغ التحصیل مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه شهید چمران اهواز

 

 

 

آيا اين فكر به ذهن شماخطور ميكند كه ميشود با موسيقي تبديل به فردي باهوشتر و روشنفكر تر شد؟ آيا فرديميتواند حتـي بـدون ريـختن يك قطره عرق يك دانش آموز، يك كتاب خوان يا يك متفكربهتري شود؟

 

بله، اين امكان پذير است. برخي كتابها و سي دي هاي آموزشـي بـطور اخـتـصاصي بهآموزش بالابردن قابليتهاي ذهنـي توسـط موسيقي مي پردازند. يكي از سايتهاي مفيددراين زمينه كه مطالب آموزشي خود را در قالب سه عدد سي دي عرضه نموده سايـت معروفمي باشد.

 

چگونگي عملكرد مغز

 

مغز آدمي واحد اصلي كنترل كننده تمامي بخشهاي بدن محسوب ميشود. فشار خون،فعاليتهاي احسـاسي، حـركت عضـلات، تـنفس، تـفكر، دمـاي بدن و ضربان قلب همگي توسطمغز كنترل مي شوند.

 

در مغز آدمي بيش از يكصد ميليارد سلول عصبي وجود دارد كه هـمـانند سيمهاي داخل كامپيوترعمل نموده و وظيفه انتقال اطلاعات از بـخشـي بـه بـخشـي ديـگر را بر عـهـده دارند.اين انتقالات بصورت اكتروشيميايي انـجـام شده و در اصـطلاح امواج مغزي ناميده ميگردد.

 

حالات مختلف در مغز انسان را ميتوان ازطريق همين امواج مغزي تغييرداد و به وضعيتيجديد مبدل نمود. براي مثال مي تـوان مـغز را از يـك حالت اضطراب و گوش به زنگ بودنبطور تدريجي به يك حالت آرامش تغيير داد تا مانـنـد يك مـوتور خـوب تنـظيم شده،كار كند. يك راه مفيد براي تغيير امواج مغزي تحريك صوتي و يا موسيقي طبي مي باشد.

 

مغز و موسيقي

 

موسيقي مناسب مي تواند حالت مغز را تغيير داده و باعـث برانـگيختن نواحي فعاليتيمغز شود. در زير برخي از اثرات موسيقي بر مغز را مشاهده مي كنيد:

 

تسريع شبكه هاي عصبي، انتقالات اطلاعات درشبكه عصبي بدن افزايش يافته و فرايندتفكر بهبود مي يابد.

افزايش انگيزه و بالابردن قدرت تمركز طولاني مدت

افزايش بهره هوشي

افزايش گردش خون در مغز، اين عمل باعث بهبود سلامتي و تندرستي ميگردد.

بهبود حس شنوايي و روند درك آهنـگ صدا، يـادگـيري زبـانهـاي خـارجي سريعتر مي شود.

افزايش فعاليتهاي مغزي و بهبود استعدادها و الگوهاي گفتاري

ايجاد محيطي مناسب براي انجام كارهاي بزرگ

 

علم موسيقي

 

در همه زمينه ها مانند علم، ورزش و هنر نوابغ بسياري ظهور كرده اند. ما ايـن نوابغرا تحسين ميكنيم چون آنها انسانهايي روشنفكر بودند، از مسائل مختلف پرده برداشتندو سعادتمند زندگي كردند. اما در مغز نوابغ چه اتفاقي رخ ميدهد كه باعث انجام چنـينكارهاي بزرگي مي گردد؟

 

مطالعات و تحقيـقات زيـادي بـراي يافـتـن اين پـديـده صـورت گرفـتـه اسـت.برخــياز اين مطالعات نشان داده است كه مغز نوابغ از عملكرد هوشي بيشتري برخورداربودهاست. براي دست يافتن به اين هدف،فعاليت الكتركي مغز بايد بصورتي بسيار ويژه رفتارنمايد.

 

دانشمندان در برخي از تحقيقات پيشرفته توانسته اند فركانسـهاي دقـيـق امـواج مغزيكه براي عملكرد بهينه مغز لازم هستند را شناسايي كنند. موسيقي يكي از ابزارهايياست كه انسان مي تواند توسط آن به اين حالات بهينه مغزي دست پيدا نمايد.

 

همانطور كه قبلا نيز گفته شد مغز بايد توسط يك محرك مناسب در حالتي مناسب قرارگيرد. اين محرك مي تواند يك موسيقي با فركانس و آهنـگـي ويـژه باشـد. شـبكـه هايعصبي با شنيده شدن موسيقي، خود را با آهنگ و وزن صـدا هـمـاهـنـگ كرده و دارايفركانسي منظم مي گردند.

 

تاثير وجود موسيقي در زندگي روزمره بخوبي مشهود ميـباشد. مثـلا ورزش كردن وقتيموسيقي پخش مي شود لذت بخش تر است و يك ارتش نظامي وقتي صداي مارش را مي شنود ازتحرك بيشتري برخوردار ميگردد و يـا يـك خط مونتاژ در كارخانه با موسيقي بهتر ميتواند به وظيفه خود عمل نمايد.

 

موسيقي ميتواند بسيار مفيدتر ازآن چيزي باشدكه برخي تصورميكنند.با يك موسيقي مناسبمي توانيد ذهني قويتر، دقيقتر و پويا تر داشته باشيد.

_________________

دست از طلب ندارم تا كام من برآيد

 

يا تن رسد به جانان يا جان زتن برآيد

  • Like 1
لینک به دیدگاه

بدون آهنگ نمی تونم درس بخونم (ریاضی ها و حلی ها )

ولی وقتی زیاد آهنگ گوش میدم احساس ناتوانی ذهنی در حل مسائل دارم

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...