Imaaan 17,059 ارسال شده در 1 تیر 1393 معرفی سایت نواندیشان در بخش معرفی وب سایت برنامه ی "به روز" شبکه ی 3(جمعه سی ام خرداد ماه) 67 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 1 تیر 1393 ممنون از لطفتون 21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mehdi.Aref 26,725 ارسال شده در 1 تیر 1393 اینکه در یک برنامه تلویزیونی سایت نواندیشان بعنوان یکی از سایت های خوب علمی آموزشی معرفی شده جای بسی خوشحالی داره این دستاورد جز با همت و تلاش خیلی از دوستانی که از ابتدای نواندیشان تا حالا با ما بودند نمیتونست بدست بیاد .فقط میتونم تشکر از همه دوستان و به همشون تبریک بگم. امیدواریم بتونیم به کمک هم هر روز شاهد موفقیتهای بیشتری باشیم که واقعا همت همه دوستان رو میطلبه بازم ممنون از دوستان 43 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,543 ارسال شده در 1 تیر 1393 من که از این سایت بهره زیادی بردم و البته دوستای خوبیم پیدا کردم. امیدوارم همه مث من بهترین بهره رو ببرن. تشکر از همه دوستان.:icon_gol: 22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,272 ارسال شده در 1 تیر 1393 واقعاً از فهمیدن چنین خبری خوشحال شدم. به همه دوستان نواندیشانی تبریک میگم. چون دقیقاً با تلاش همه شما دوستان عزیز بوده که این اتفاق افتاده. اتفاقاً دو سه قسمت قبلش بود که داشتم برنامشو میدیدم، موقع معرفی سایت میگفتم چی میشه نواندیشانم معرفی بشه. واسه همین خیلی جالب بود واسم واقعاً جای افتخار داره واسه همه بچه های انجمن که توش زحمت میکشن بازم به همگی تبریک میگم 45 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
memmar 6,829 ارسال شده در 1 تیر 1393 واقعاً از فهمیدن چنین خبری خوشحال شدم. به همه دوستان نواندیشانی تبریک میگم. چون دقیقاً با تلاش همه شما دوستان عزیز بوده که این اتفاق افتاده. :w16: اتفاقاً دو سه قسمت قبلش بود که داشتم برنامشو میدیدم، موقع معرفی سایت میگفتم چی میشه نواندیشانم معرفی بشه. واسه همین خیلی جالب بود واسم الان شونصد ماهه دنبال یه تأییدیه از سایت پیوندها هستیم که شونصد سایت داغون و حتی سایتایی که کلاً قطع هستن رو توش لینک دادن. واسه ماه رو بعد شونصد ما هنوز در حال بررسی هستن (امان از این آقازاده نبودن) :banel_smiley_4: بعد یهویی میاد اتفاق خیلی بهتری که دنبالش نبودیم میفته که واقعاً جای افتخار داره واسه همه بچه های انجمن که توش زحمت میکشن :w16: بازم به همگی تبریک میگم :a030: این یعنی قانون جذب:ws37: تبریک به همه دوستان 29 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad1675 4,635 ارسال شده در 1 تیر 1393 تبريك ميگم خبر خوبي بود 25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.Apameh 25,171 ارسال شده در 1 تیر 1393 چــــــــــه خــــــــــــوب تبریک میگم به همه کسایی اعضا مخصوصا اعضایی که واسه بهتر و بهتر شدن این سایت تلاش کردن:icon_gol: 22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Jafar Alishah 6,341 ارسال شده در 1 تیر 1393 خیلی عالیه به همه تبریک میگم امیدوارم زحمات همه دوستان در نهادینه کردن فرهنگ کمک به دیگران در این بستری که برادران زحمتکش عارف فراهم کردن ثمربخش بوده باشه و انشالله این تعاملات علمی و فکری شامل خروجی هایی باشه که در پیشرفت کار و زندگی همه دوستان تاثیر گذار باشه کمااینکه همین الان هم به عنوان نمونه در تالار مکانیک نواندیشان ارتباط صمیمانه و نزدیکی بین اعضای تالار وجود داره که باعث شده در هر موردی که نیاز بود که عمدتا در راستای تخصص و فعالیت شغلی هست از همدیگه مشورت , راهنمایی و کمک بگیریم و این خیلی عالیه ... برای برادران زحمتکش مهندس مهدی و محمد عارف آرزوی شادکامی و موفقیت روزافزون دارم که چنین بستری رو فراهم کردن 24 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 1 تیر 1393 به امید دستاوردهای بهترو بالاتر تا جاییکه نواندیشان به عنوان بهترین سایت علمی آموزشی در شبکه های سراسری معرفی بشه به همه بچه ها دست مریزاد میگم 23 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mahsa3064 153 ارسال شده در 1 تیر 1393 تبریک میگم و تشکر میکنم از همه ی دوستانی که زحمت میکشن 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
مهندس خوش فکر 11,397 ارسال شده در 1 تیر 1393 اووووووف چه باحال خیلی خوب بود تبریک میگم من مطمئنم کلی رو اعتبار صدا و سیما اومد با معرفی بهترین انجمن مجازی ایران 15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Lean 56,954 ارسال شده در 2 تیر 1393 ممد تا جایی که من میدونم برای معرفی تو این برنامه باید درخواست بدیا 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
spow 44,181 ارسال شده در 2 تیر 1393 تبریک میگم با ارزوی موفقیت های بیشتر برای همه دوستان عزیز 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
masi eng 47,038 ارسال شده در 2 تیر 1393 ایول ..خیلی هم عالی.. ایشالله همیشه بهترین باشه .. و خبرخیلی خوشحال کننده ای بود. به اقا مهدی و محمد عارف عزیز تبریک میگم. و همچنین به تمام دوستانی که تلاش کردن و در این سایت فعالیت کردند.. واقعا خوشحال شدم و تبریک میگم از صمیم قلب.. 15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
behe 2,542 ارسال شده در 2 تیر 1393 عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,272 ارسال شده در 2 تیر 1393 ممد تا جایی که من میدونم برای معرفی تو این برنامه باید درخواست بدیا نه حالت درخواستی نیست. خودشون مثل اینکه میگردن سایتایی که نکات مثبت و خاصی توشون هست گیر میارن. چون حداقل ما که درخواست ندادیم چند قسمت اول که برنامش تازه راه افتاده بود بخش تماس و درخواست اینا داشت. الان تو سایتش هیچ بخش تماسی هم نداره. 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ali.Fatemi4 22,825 ارسال شده در 2 تیر 1393 این نشون میده که عملکردمون توی پی ریزی سایت خوب بوده تا الان توی این جلسه ی دوم که قرار هست برگزار بشه إن شاءالله با هم روی همین قضیه هم بحث خواهیم کرد فقط امیدوارم به این راضی نشیم و بهتر و بهترش کنیم 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
black banner 9,102 ارسال شده در 2 تیر 1393 من گفتم پخش كنند 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sama-sh 6,912 ارسال شده در 2 تیر 1393 جای بسی خوشحالیه که سایتمون تویه شبکه تلویزیونی معرفی باشه دست بچه های زحمتکش سایت درد نکنه... بهمه بچه هاو مدیرا و کاربراهم تبریک میگم... 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال