رفتن به مطلب

کیک توت فرنگی با مغز


ارسال های توصیه شده

در بهار و تابستان که میوه های خوشمزه ای مانند توت فرنگی می رسد، باید از فرصت استفاده کرد و دسرها و کیک های متنوع و خوشمزه ای با این میوه های بهاری درست کرد. درست کردن کیک زیر بسیار ساده است و در عین حال مغز توت فرنگی آن برای مهمانان یک سورپرایز لذتبخش می تواند باشد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

مواد لازم:

 

 

• 2 بسته پودر کیک

 

 

• کره، تخم مرغ، آب (یا شیر) به اندازه لازم برای پودر کیک (روی بسته پودر کیک را بخوانید)

 

 

• 2 بسته خامه پرچرب

 

 

• 1 بسته خامه برای تزئین کیک (220 گرم)

 

 

• 700 گرم توت فرنگی

 

 

• یک کیلوگرم فوندان قرمز

 

 

• 100 گرم فوندان سبز

 

 

• مارکر رنگ غذا (مشکی)

 

 

روش تهیه:

 

 

1. اجاق را در دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

 

 

2. دو قالب قلبی شکل را چرب کنید و داخل آنها کاغذ روغنی بگذارید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

3. طبق دستورالعمل روی بسته پودر کیک، خمیر را آماده کنید. سپس این خمیر را برای دو قالب، به دو تکه تقسیم کنید. هر قالب به شما دو لایه از کیک را می دهد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

4. حدود 20 تا 25 دقیقه کیک ها را بپزید تا وقتی که در مرکز کیک ها خلال دندان می زنید تمیز بیرون بیاید.

 

 

5. بگذارید کیک ها کاملاً سرد شوند و سپس آنها را از قالب دربیاورید و با چاقو قسمت های ناصاف را صاف ببرید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

6. حالا دو لایه از کیک ها را بردارید و با قالب قلبی شکل وسط آنها را درآورید.

 

 

7. خامه پرچرب و خامه تزئینی را با هم بزنید.

 

 

8. حالا با کیسه مخصوص خامه، آن را دور لبه یک لایه کیک بریزید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

9. لایه دیگری از کیک روی آن بگذارید و سپس خامه بیشتری روی آن بزنید و سپس لایه بعدی را بگذارید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

10. حالا داخل این حفره قلبی شکل را پر از توت فرنگی های تازه کنید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

11. دوباره روی لبه لایه سوم کیک خامه بمالید و چهارمین لایه کیک را روی آن بگذارید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

12. اگر خواستید می توانید لبه های کیک را بزنید تا لبه های گردتری داشته باشد.

 

 

13. روی کل کیک خامه بمالید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

14. سپس با فوندان قرمز آن را بپوشانید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

15. با قالب برگی شکل، از فوندان سبز برگ دربیاورید و با کمی آب زیر آنها را خیس کرده و به کیک بچسبانید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

16. با مارکر مشکی مخصوص غذا دانه های مشکی روی توت فرنگی بگذارید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برترین ها

لینک به دیدگاه

خوشگله....یه عالمه فوندانت درست کرده بودم ازبس مونده تو یخچال خشک شده (از تولد پارسال انجمن مونده:ws3: )،درست کردنش هم خیلی زمانبره و خیلی هم سخته.

اگر راهی برای نرم شدن فوندانت پیدا کنم حتما این کیک رو درست میکنم .ممنون آفا جان...:icon_gol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...