masi eng 47,044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ ماده موثره کبابه چینی را ازمیوه های نرسیده گیاهی به نام پی پرکوبه با از تیره فلفل به دست می آورند. این گیاه به صورت بته و درختچه های بالارونده و بومی اندونزی ،سوماترا و جاوه می باشد. در بعضی از کشورهای افریقا و کنگو نیز کشت می شود. این گیاه را در کشورهای ذکر شده به عنوان گیاه سایه دهنده برای درختان قهوه پرورش می دهند. پزشکان اسلامی در قرن نهم و دهم به خصوصیات طبی ان اشنایی داشتند. در قرن یازدهم اروپاییان میوه ان را به عنوان ادویه مصرف میکردند. ترکیبات: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (203.7 کیلو بایت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .