ghazal_abs 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این جزوه دکتر کاشانی جو هست ؛ در مورد جزییات واجد اهمیت در پروژه های طراحی شهری و خیلی کامله پیشنهاد میکنم یه نگاهی بهش بندازین این بحث ها توش مطرح شده : 1- جایگاه پروژه های طراحی شهری در سلسله مراتب طرحهای شهری 2- توجه به جزییات مکان در طراحی شهری 2-1- فضاهای مثبت و منفی 2-2- حاشیه ها 2-3- اندازه و مقیاس ساختمانها 2-4- ساختمانهای چندمنظوره 2-5- فضاهای عمومی شهری و تسهیلات مرتبط 2-6- ایمنی و احساس امنیت 3- اسناد هدایت طراحی شهری 3-1- انواع اسناد هدایت طراحی شهری 3-2- مفاهیم پایه اسناد هدایت طراحی شهری 3-3- اسناد هدایت طراحی شهری مکان محور 3-4- چک لیست ساماندهی یک سایت 4- فرآیند اجرا و تحویل در طراحی شهری 4-1- مرحله اول: شروع 4-2- مرحله دوم: درک و دریافت متن 4-3- مرحله سوم: ایجاد ساختار شهری و ارتباطات 4-4- مرحله چهارم: جزییات مکان 4-5- مرحله پنجم: ادامه و تکمیل 5- ذینفعان پروژه های طراحی شهری 6- تغییر رویکردها در مفهوم طراحی شهری 7- مبانی مشارکت در تهیه طرحهای شهری 7-1- نکات پایه ای در مشارکت 7-2-ویژگی های مشارکت 7-3- فرآیند برنامه ریزی مشارکتی 7-4- انواع روش های مشارکتی لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ دانلود نمیشه که تست کردم دانلود شد 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ تست کردم دانلود شد سلام محمدجان منم امتحان کردم دانلود نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ من بازم تست کردم شد دانلود رایگان با سرعت پایین رو بزنیدا حالا سر فرصت یه جا دیگه آپلودش میکنم ----------- لینک کمکی به پست اول اضافه شد 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ من بازم تست کردم شد دانلود رایگان با سرعت پایین رو بزنیدا حالا سر فرصت یه جا دیگه آپلودش میکنم ----------- لینک کمکی به پست اول اضافه شد حتما یکی دیگه باید بگه که باور کنی:vahidrk: مرسی 3 لینک به دیدگاه
ghazal_abs 72 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ مرسی آقا محمدعارف .. من خودم دانلود میتونستم بکنم .. آموزش دانلود بزارید 2 لینک به دیدگاه
oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ دوستان لینک اول node 32 نمی ذاره دانلود کنین از کمکی استفاده کنین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده