Yaser.C 5,052 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1393 سلام امیدوارم به حق همین روزهای عزیز پدرتون بهبودی کامل خودشونو به دست بیارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
a.namdar 5,908 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1393 ان شاء الله هرچه زودتر تو همین تاپیک خبر سلامتی پدرتون رو بخونیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ashkanzx1 1,116 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1393 ان شاا... هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست میارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
MELINI 1,178 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 انشالله خوب میشن هر چه سریعتر.. خدا جون دعاهامونو بشنو..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Farnoosh Khademi 20,019 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 ایشالله زود زود خوب میشه.:ws21: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Adel00 5,292 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 سلام ممنون از دعوت براشون آرزوی تندرستی میکنم. خدا شفاشون بده. آمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mahnaz 7,584 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 ستاره عزیزم ایشالله که هرچه سریعتر پدرتون سلامتیشو بدست میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad1675 4,635 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 سلام ستاره جان واقعا ناراحت شدم از اين خبر براشون آرزوي سلامتي ميكنم ايشاا... كه خدا هر چه زودتر شفاشون بده آمين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
z*m 154 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 ان شاا... هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست میارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
masi eng 47,038 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1393 سلام دوستای گلم ممنونم از تک تک دوستان که اومدید و برای پدر دوستمون دعاکردید.. خیلی خیلی زحمت کشیدید و قلبن خوشحالم که دوستان عزیزی دارم و داریم که دلاشون پاک و مهربونه خدا به تک تک شما دوستان سلامتی و خوشبختی بده....... پدر دوستمون امروز به بخش منتقل شدن حتلشون خوبه.. دعاکنیم که پدرایشون و تمام پدر و مادرها سالم و سلامت باشن.. و پدر ستاره هم سلامتیشونو بدست بیارن کامل به جمع گرم خونوادشون برگردن... خدایا شکرت به داده و ندادت.... مخلص همه شما دوستای گلم هستم بازم ممنوعنم از اینکه دعوت منو پذیرفتید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
delovan20 1,048 ارسال شده در 3 خرداد 1393 ایشالا خداشفاش بده و به آغوش گرم خانوادش برمیگرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
masi eng 47,038 ارسال شده در 3 خرداد 1393 خوشبختانه پدر ستاره جون. مرخص شدن و حالشون خوبه.. برای همه سلامتی پدرو مادرامون یه صلوات.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ستاره193 4,133 ارسال شده در 19 خرداد 1393 ممنون ازهمه دوستاي خوبم كه براي پدرم دعا كردن ببخشيد كه دير اومدم انجمن و ازتون تشكر كردم آخه دو هفته اي شمال بودم پدرم حالشون رو به بهبوده بازم دم همتون گرم كه دعا كردين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*atefeh* 13,002 ارسال شده در 19 خرداد 1393 ممنون ازهمه دوستاي خوبم كه براي پدرم دعا كردنببخشيد كه دير اومدم انجمن و ازتون تشكر كردم آخه دو هفته اي شمال بودم پدرم حالشون رو به بهبوده بازم دم همتون گرم كه دعا كردين الحمدلله. انشالله کامل سلامتیشون رو بدست بیارن :) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال