رفتن به مطلب

کیک شکلاتی با کرم اسپرسو


ارسال های توصیه شده

کیک شکلاتی بدون آرد ، یک کیک ترد و غلیظ سنتی است که هر کسی آن را دوست دارد . دراین روش از کمی طعم قهوه که از پودر اسپرسو گرفته می شود به عنوان کرم برای رویه کیک استفاده میشود

مواد اولیه

• برای کیک

• 3 قاشق کره بدون نمک یا مارگارین غیرحیوانی به علاوه مقداری بیشتر برای ظرفتان

• 6 مثقال شکلات تلخ و شیرین خرد شده

• 6 عدد تخم مرغ بزرگ که زرده و سفیده آن جدا شده و در دمای اتاق قرار داده اید

• 1 فنجان شکر

• 3 قاشق پودر قهوه فوری اسپرسو

• 4/1 قاشق چایخوری نمک درشت

• 1 قاشق عصاره وانیل

• برای تهیه کرم اسپرسو

• 3 مثقال شکلات تلخ و شیرین خرد شده

• 2/1 1 قاشق کره بدون نمک یا مارگارین غیرحیوانی

• 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

• 3/1 فنجان خامه غلیظ یا شیر بدون سویا

• 3/1 فنجان شکر

• 1 قاشق پودر قهوه فوری اسپرسو

• 4/1 قاشق چایخوری نمک درشت

mla103618_0408_cake_xl.jpg

 

طرز تهیه

1- روش پخت کیک : فر را با درجه حرارت 350 درجه از قبل گرم کنید . ظرف 9 اینچی ( 86/22 سانتی متری ) را با کره چرب کنید و یک کاغذ روغنی را به اندازه ی آن بریده و داخل آن بیاندازید . کره و شکلات را در یک کاسه ضد حرارت که روی یک ظرف آب جوش قرار داده اید ، آب کنید .

2- با یک مخلوط کن که همزن داشته باشد ، زرده تخم مرغ ها را همراه با 2/1 فنجان شکر ، حدود 3 دقیقه هم بزنید تا ضخیم و سفید شود . نمک و اسپرسو را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید . مخلوط شکلات و وانیل را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید .

3- دز یک کاسه تمیز با یک همزن سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا پف کند . 2/1 فنجان شکر باقیمانده را کم کم به آن اضافه کنید ، هم بزنید تا سفت شود . سفیده تخم مرغ را همراه با مخلوط شکلات و کره هم بزنید . مایه را در ظرف آماده شده بریزید .

4- آن را داخل فر قرار داده و بگذارید به مدت 40 تا 45 دقیقه بماند . سپس آن را داخل یک ظرف روی کابینت بگذارید تا کاملاًٌ سرد شود . لبه های ظرف را جدا کنید . با دقت کیک را با یک کاردک بلند کنید و کاغذ را از آن جدا کنید .

5- کرم رویه کیک را درست کنید : شکلات ، کره و وانیل را در یک کاسه بریزید . مواد باقیمانده را بجوشانید و مرتب هم بزنید سپس آن را روی مخلوط شکلات بریزید . آن را هم بزنید تا نرم شود . آنرا زمانی که گرم است با کیک سرو کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...