رفتن به مطلب

جزوه تغذیه


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

 

llmz2n6y5py4wrtzexw1.jpg

علم تغذیه، علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافت ها بعد از هضم و جذبشان، عمل مواد مغذی در فعل و افعالات بیولوژیکی بدن و در نهایت دفع آنها صحبت می کند. مواد مغذی موجود در غذا، اجزای شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده:

1- تولید انرژی

2- تنظیم اعمال بدن

3- و یا عمل رشد و ترمیم بافت های بدن را به عهده دارند.

 

هرچند که در علم تغذیه به تغییرات محتوای مواد مغذی در طول پروسه های تولید، برداشت، نگهداری و فرآوری غذا نیز توجه می شود.

 

درس تغذیه یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

 

در حال حاضر، تغذیه در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت 4 واحد نظری تدریس می شود.

 

جزوه تغذیه استاد اردیخانی به صورت PDF و Word برای دانشجویان گرامی تهیه شده

 

شما میتوانید از لینک زیر این جزوه را دانلود کنبد:

 

 

 

 

پسورد : www.noandishaan.com

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...