Mehdi.Aref 26,722 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1389 این جزوه که تازه به دستم رسیده یه جزوه با کیفیت خیلی خوب مدار مخابراتی دانشگاه منتظری مشهد هست که شامل فصل های زیر می باشد: 1- مقدمه ای بر سیستمهای مخابراتی 2- نویز الکتریکی 3-مدارهای تشدید و مبدل امپدانس 4-تقویت کننده های سیگنال کوچک فرکانس بالا 5-نوسان سازهای سینوسی محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. لینک های ویرایش شد و فایل ها مجدداً آپلود شد 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
salemimohammad 19 ارسال شده در 24 آبان 1389 سلام. لینک part4 خراب است. یعنی در لحظه آخر که در 4shared مدت زمان معطل شدن سپری می شود و باید کلیک کنیم تا محل Save را از ما سوال کند "سایت پیوندها" را می آورد. (درست در آخرین مرحله) 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
spow 44,181 ارسال شده در 24 آبان 1389 این به معنی خراب بودن لینک نیست متاسفانه سیستم نظارتی فبلتــرینگ از یک امارگیری رندوم استفاده میکنه وهرچی که از تست اونا موفق درنمیاد مشمول فیل تر شدن میشه میتونید دوربزنید یا به استارتر تاپیک پیغام بدید اگه جزوه رو دارن یه جای دیگه اپ کنن 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
patmatpatmat 13 ارسال شده در 20 مهر 1390 من اصلا نمیتونم جزوه رو دانلود کنم راهنمایی کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
patmatpatmat 13 ارسال شده در 20 مهر 1390 همش فی لتره.من خیلی این جزوه رو لازم دارم لطفا فایل درستشو بدبد.مرسی مرسی مرسی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 20 مهر 1390 دوست عزیز من همین الان چک کردم فایل ها درست هست و ***** نیستند 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamedmm 11 ارسال شده در 7 آبان 1390 salam part 5 ham kharabe jigarhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/icon_razz.gif 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 8 آبان 1390 من الان دوباره دانلود کردم درست بود. :JC_thinking: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sina_6175 11 ارسال شده در 7 بهمن 1390 من الان دوباره دانلود کردم درست بود.:JC_thinking: من همین الان نگاه کردم پارت 5و 6 دانلود نمیشه دوباره اپ کنید 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,224 ارسال شده در 7 بهمن 1390 فقط لینک آخر فیلی شده بود، بقیه مشکلی نداشت. همه لینکا واسه اطمینان بیشتر تو مدیافایر هم آپلود شد: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
zohreeh 10 ارسال شده در 10 آبان 1395 لینک part1 خرابه لطفا سریع بررسی کنید من خیلی نیاز دارم ممنون از این جزوه عالیییییییییییییییی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
fatemeh313_m 0 ارسال شده در 27 خرداد 1399 پسورد فایل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,224 ارسال شده در 27 خرداد 1399 در 56 دقیقه قبل، fatemeh313_m گفته است : پسورد فایل چیه؟ پسورد فایلها: www.noandishaan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
67Ali 0 ارسال شده در 17 دی 1399 از چه كتابي هست جزوه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mehdi.Aref 26,722 ارسال شده در 19 دی 1399 در در 17 دی 1399 در 20:18، 67Ali گفته است : از چه كتابي هست جزوه؟ از کتاب نیست جزوه مدار مخابراتی که تو دانشگاه منتظری مشهد تدریس میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال