*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان من میخوام این گونه مبدل رو شبیه سازی کنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم مهمترین مانع هم مدل کردن شکلش توسط گمبیت هست که دقیق نمیدونم چه طوری باید باشه میتونید راهنمایی کنید 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان من میخوام این گونه مبدل رو شبیه سازی کنماما نمیدونم از کجا شروع کنم مهمترین مانع هم مدل کردن شکلش توسط گمبیت هست که دقیق نمیدونم چه طوری باید باشه میتونید راهنمایی کنید خود مبدل رو میخواید شبیه سازی کنید؟ چه لزومی داره؟!نرم افزار اسپن تمام استانداردها رو با توجه به شورون دلخواه شما داره برا چی میخواید مدلسازی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ خود مبدل رو میخواید شبیه سازی کنید؟چه لزومی داره؟!نرم افزار اسپن تمام استانداردها رو با توجه به شورون دلخواه شما داره برا چی میخواید مدلسازی کنید؟ اره داداش خودشو میخوام مدل کنم اخه پروژه تخصصی دانشگاه هستش در مورد این نرم افزار که گفتی بیشتر توضیح میدی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ اره داداش خودشو میخوام مدل کنماخه پروژه تخصصی دانشگاه هستش در مورد این نرم افزار که گفتی بیشتر توضیح میدی نرم افزار گسترده aspen b-jak البته اگه درست نوشته باشم اما زیرمجموعه aspen plus هست تمام مبدلها رو داره من قبلا کار میکردم باهاش مبدل رو برات میاره و با دیتاهای شما تحلیل میکنه اگه خودت کامل میخوای مدل سازی و تحلیل کنی این به درد شما نمیخوره این طبق استاندارد کار میکنه و براتون مدلها رو آماده داره 2 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ نرم افزار گسترده aspen b-jak البته اگه درست نوشته باشم اما زیرمجموعه aspen plus هستتمام مبدلها رو داره من قبلا کار میکردم باهاش مبدل رو برات میاره و با دیتاهای شما تحلیل میکنه اگه خودت کامل میخوای مدل سازی و تحلیل کنی این به درد شما نمیخوره این طبق استاندارد کار میکنه و براتون مدلها رو آماده داره اره داداش درست نوشتی این رو هم من کار کردم اما این پروژه من باید همین کارهایی رو که نرم افزار بهش دادن و انجام میده من انجام بدم و خودم بهش داده بدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده