رفتن به مطلب

آسیب‌ شناسی تب داغ مقالات isi


ارسال های توصیه شده

نخستین همایش ملی «سنجش علم، ارزشیابی و آسیب شناسی» اسفند امسال با هدف بررسی موضوعاتی مانند «تب داغ مقالات ISI» در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

 

13-11-25-21821isi.jpg

 

 

ایرنا نوشت:

 

دبیر علمی همایش ملی سنجش علم روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: هدف اصلی برگزاری این همایش بررسی و مطالعه انتقادات وارد شده به چگونگی سنجش علم در کشور، تبادل نظر میان موافقان و مخالفان این موضوع و رسیدن به راهکارها و راهبردهاست. ˈمظفر چشمه سهرابیˈ افزود: این همایش یک گردهمایی میان موافقان و مخالفان است تا به پاسخ منطقی و علمی در باره انتقادات موجود در باره سنجش علم دست یابند.

 

وی با اشاره به اینکه وضعیت سنجش علم در کشور مورد تایید بیشتر اعضای جامعه علمی نیست، اظهار کرد: انتقادات زیادی به مجموعه شاخص ها، معیارها، آیین نامه ها و چارچوبهای سنجش علم و رفتارهای علمی در کشور وجود دارد که رسیدگی به آنها ضروری است.

 

وی با اشاره به نگاه سیاستگذاران کشور به علم و فناوری در سالهای گذشته گفت: موافقان این نگرش از رشد علمی بی سابقه ایران، ارتقاء جایگاه علمی آن در مقیاس بین المللی، افزایش تعداد بروندادهای علمی و افزایش شمار دانشمندان آی اس آی ایرانی می گویند. این استاد دانشگاه گفت: اما طیف دیگر نسبت به انحراف مسیر علمی کشور از مسیر واقعی آن، به کارگیری معیارهای علم سنجی، اندازه گیری و ارزشیابی علم کشور، افزایش میزان کجرویی، ناهنجاری و سوء رفتار در میان جامعه علمی انتقاد دارند.

 

چشمه سهرابی، برخی از موارد مورد انتقاد را آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی، اعلام رشد کمی پیشرفت کشور بر اساس مقالات ISI و بومی بودن و چگونگی استفاده از علم بومی برای تولید فناوری و ثروت عنوان کرد. وی محورهای این همایش را بنیان های علم و ارزشیابی و آسیب شناسی سنجش کمی و کیفی علم، بروندادهای علمی، سازمان های سنجش علم، جامعه علمی ایران و رشد و توسعه علمی ایران اعلام کرد.

 

چشمه سهرابی با بیان اینکه مهلت ارسال چکیده مقاله تا ۱۵ آذر امسال تمدید شده است، افزود: مهلت ارسال متن کامل مقالات تا پنجم بهمن امسال است.

 

نخستین همایش ملی سنجش علم، هفتم و هشتم اسفند امسال در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

 

منبع: خبر آنلاین

لینک به دیدگاه

مقاله isi برای رفتن به خارج از کشور خوبه. در کل، تو ایران حداقل تو رشته خودم سرنوشت مقاله شبیه جریان پایان نامه ست. که قراره بره تو کتابخونه خاک بخوره.

 

یک حقیقت وجود داره، اینکه کشورهای پیشرفته مثل آلمان و امریکا و .... هیچوقت بخش‌های باارزش علمشون رو در قالب مقاله منتشر نمی‌کنند. نیازی به این کار نمی بینن.

مردم و صنعتشون دارن از نتایج فعالیت‌های علمیشون استفاده می کنند. ثروتی که مد نظر سرمایه‌گذار و دولتشون هست داره از نتایج تحقیقاتشون به دست میاد. دیگه برای چی نتایج علمی رو منتشر کنند. مگه تاریخ مصرفش گذشته باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...