Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ 1-یک محموله چغندر به کارخانه وارد شده است وزن کامیون همراه با محموله 7000 کیلو گرم و وزن کامیون پس از تخلیه 4000 کیلو گرم اندازه گیری شده است. از محموله نمونه ای به وزن 50 کیلوگرم برداشته شده و پس از شستشو و جداسازی مواد خارجی وزن نمونه 48 کیلو گرم بدست آمده است در صد افت وزنی چعندر چقدر است؟ الف- 120 ب- 4 ج-2880 د-16 2-در تست شماره 1 مقدار کیلوگرم افت وزنی چقدر خواهد شد؟ الف- 120 ب- 4 ج-2880 د-16 3-در تست شماره 1 وزن خالص محموله چند کیلو گرم میشود؟ الف- 120 ب- 4 ج-2880 د-16 4-در تست شماره 1 اگر عیار چغندر فوق 17% باشد و قیمت پایه هر تن چغندر با عیار 16%، 175000 ریال باشد چه مبلغی باید به کشاورز بپردازیم؟ الف-539280 ریال ب-352980ریال ج-809253 ریال د-925380 ریال 5-اگر 1000 کیلو گرم شربت رقیق را از بریکس 15 به بریکس 62درصد برسانیم، چند کیلو گرم آب را باید بخار کنیم؟ الف-241.93 ب-758.07 ج-854.23 د-421.39 6-ده تن شربت با بریکس 14 درصد در هر ساعت وارد یک دستگاه تبخیر می گردد و با بریکس 56 درصد از آن خارج میگردد مقدار بخار تولید شده در هر ساعت چند کیلو گرم است؟ الف-2500 ب-4500 ج-6000 د-7500 7- مقدار کل تیتراسیون آهک مصرفی در تصفیه،حدود 1.245%cao محاسبه شده است میزان cao برحسب چغندر مصرفی برای کشش 125%چقدر است؟ الف-1.245 ب-1.56 ج-2.5 د-3.1 8-اگر میانگین قند در گل صافی در یک بهره برداری 4 ماهه برابر 0.5 درصد و ظرفیت کارخانه 3000تن چغندر باشد ،ضایعات قندی از طریق گل صافی چند تن است؟ الف-180 ب-250 ج-380 د-400 9- اگر به ازاء هر 100کیلو چغندر خریداری شده با درصد قند 17% ،90کیلوگرم شربت با درصد قند 16 داشته باشیم مقدار ضایعات قندی چقدر است. الف-چغندر مصرفیkg 100 /kg 1.6 ب-چغندر مصرفیkg 100 /kg 2.6 ج-چغندر مصرفیkg 100 /kg 3.6 د--چغندر مصرفیkg 100 /kg 4.6 10-pH آهک خور اول در چه حدودی است؟ الف-8 ب- 12.8 ج-10.8 د-9 11-اهداف اشباع یک کدام است؟ الف-ترسیب آهک اضافی به صورت کربنات کلسیم ب-جدا کردن ساکارز از ساکارات ج- از آنجایی که کربنات کلسیم دارای بار مثبت است کلوئیدهای با بار منفی را جذب سطحی میکند د- هر سه مورد 12- شربت زلال خارج شده از دکانتور و شربت خارج شده از ***** خلاء به کجا میرود؟ الف- به اشباع یک میرود ب- به آهک خور دو میرود ج-از ***** تحت فشار عبور میکند د- به مرحله طباخی میرود 13-درجه خلوص شربت رقیق چقدر است؟ الف-90-92% ب- 98-99% ج-89% د-79% 14-اگر pH در اشباع یک از 10.8 کمتر رود کدام مورد زیر اتفاق نمی افتد؟ الف-خلوص شربت کم میشود ب- مواد غیر قندی جدا شده مجددا حل میشوند ج-رنگ شربت تیره میشود د- آهک به طور کامل جدا نمیشود 15- اگر ارتفاع شربت در اواپراتور بیش از حد بالا برود؟ الف- موجب افزایش درجه خلوص میشود. ب-موجب افزایش هیدرولیز ساکارز میشود. ج-موجب افزایش بریکس میشود. د-موجب بهبود رنگ شربت میشود. 16-کلسیم با ساکارز در چه دمایی ترکیب میشود؟ الف- هم در سرما هم در گرما ب- فقط در سرما ج- فقط در گرما د- اصلا ترکیب نمیشود 17-کدامیک جزء موارد صرفه جویی در بخار مصرفی در اواپراتور ها نیست؟ الف-استفاده از تبخیر کننده لایه نازک صعودی ب- استفاده از تبخیر کننده های چند مرحله ای ج-استفاده از توربوکمپرسور د- استفاده از ترموکمپرسور 18-کدام کربوناتور در روش دفکوکربناسیون به کار میرود؟ الف- کربوناتور سیستم دور ب-کربوناتور سیستم بنینگ ج-گزینه الف و ب د- هیچکدام 19-برای نگهداری شربت غلیظ کدام مورد صحیح است؟ الف- بریکس 73 باشد و دما 10 درجه سانتیگراد ب- بریکس 68-70 باشد و دما 15-20 درجه سانتیگراد ج-بریکس60 باشد و دما 20-25 درجه سانتیگراد د- شربت غلیظ قابل نگهداری نیست 20-کلرس 2 چیست؟ الف- شکر خارج شده از پخت دو را گویند ب- شکر زرد که در آب مجددا حل شود ج- محلول کلر در آب که برای ضدعفونی بکار میرود د- یک روش دفکوکربناسیون است 21- چرا از مالاکسور پخت استفاده میشود؟ الف- افزایش راندمان کریستالیزاسیون ب- تشکیل کریستالهای شکر ج-کاهش دمای پخت د- کاهش کوسیان پس آب و دما 22- کدام دیفوزیون بیشترین میزان شربت با کمترین درصد قند را تولید میکند به صورتی که تبخیر آب آن غیر اقتصادی میشود؟ الف-دی دی اس ب- RT ج-باطری د-جی 23-کدام دیفوزیون افقی است و با زاویه اندکی با سطح زمین قرار میگیرد و هلیس دوار دارد؟ الف-دی دی اس ب- RT ج-باطری د-جی 24-کارد زنی در کدام فرایند استفاده میگردد؟ الف- ساخت قند کله ب- ساخت قند حبه ج-تولید شکر سفید د-تولید شکر زرد 25-باگاس چیست؟ الف-نیشکر بعد از عصاره گیری ب- چغندر بعد از عصاره گیری ج-دستگاه عصاره گیری نیشکر د- دستگاه عصاره گیری چغندر 26-کدام مورد صحیح است؟ الف- نیشکر قابلیت سیلو کردن به مدت طولانی را ندارد ب-قند انورت نیشکر از چغندر بیشتر است ج-شربت گیری نیشکر با استفاده از اسیاب(mils) انجام میشود د- همه موارد صحیح است 27-هرچه عدد سوئدی بیشتر باشد الف-عبور آب از لابلای شربت در دیفوزیون بهتر است ب-درصد موس افزایش یافته ج-قند تفاله بیشتر میشود د-تفاله سخت تر پرس میشود 28-لوکونوستوک مزنتروئیدس قادر است در شربتهای قندی....... الف- ساکارز را تبدیل به دکستران نماید ب- ساکارز را به لوان تبدیل نماید ج-ساکارز را به پکتین تبدیل نماید د-ساکارز را به کیتین تبدیل نماید 29-کدامیک جزء کاربردهای روش تبادل یون است؟ الف-جداسازی املاح کلسیم از شربت ب- جداسازی سدیم در روش کوئینتن ج-جداسازی مواد رنگی شربت د-همه موارد 30-شربت استاندارد چیست؟ الف-شربت غلیظ+ کلرس 2 ب-شربت فوق اشباع شکر ج-شربت فروکتوز با درصد بالا د- شربت خام + آب آهک 31-ملانوئیدین ها........ الف-در اثر واکنش بین قندهای احیا کننده و اسید امینه بوجود می آید ب-مواد رنگی حاصل از فعل و انفعالات قهوه ای شدن آنزیمی می باشد. ج-در اثر واکنش بین ساکارز و مواد پروتئینی بوجود می آید. د-به راحتی و به طور کامل در مراحل تصفیه برخی از مواد غذایی مانند شربت ها ،جداسازی شده و در مرحله کریستالیزاسیون وجود ندارند 32-چرا در دیگها پخت درجه فوق اشباع نباید از حد معینی تجاوز نماید؟ الف-چون شکر به صورت توده در می آید. ب-چون شربت خیلی چسبنده می شود. ج-چون شکر زرد وسفید مخلوط بدست می آید. د-چون اندازه شکر تولیدی یکسان نخواهد بود. 33- ساکارات کلسیم تولیدی در روش استفن در کدام یک از مراحل زیر اضافه می شود؟ الف-کربوناسیون ب- کریستالیزاسیون ج-مخزن شربت خام د- آهک زنی مقدماتی 34-منظور از قلیایی طبیعی شربت در صنعت قند سازی از چغندر عبارت است از مقدار درصد املاح....... الف- سدیم و پتاسیم موجود ر چغندر قند ب-معدنی موجود در چغندر قند ج-معدنی و بازهای آلی موجود در چغندر قند د-فلزهای قلیایی خاکی موجود در چغندر قند 35-قند سبز چیست؟ الف- کلرس 3 ب-ماسکوئیت شکر نیشکر ج-ملاس رقیق د- ماسکوئیت قند پس از قرار گرفتن در قالب 36-درصد گاز کربنیک در گاز کوره آهک حداقل چقدر باید باشد؟ الف-20 ب- 30 ج-45 د-50 37-کدام ترکیب چغندر قند در افزایش مقدار خاکستر شکر نقش مهمتری دارد؟ الف-آمیدها ب-بازهای ازت دار ج-نیترات ها د- نمکهای آمونیوم 38-اگر کشش دیفوزیون بیشتر از حد نصاب باشد چه اتفاقی می افتد؟ الف-بریکس و درجه خلوص شربت خام و درصد قند تفاله کاهش می یابد ب- ماده خشک تفاله و درصد قند تفاله افزایش می یابد ج- بریکس شربت خام و درصد قند تفاله و درجه خلوص شربت خام افزایش می یابد د-بریکس شربت خام و درصد قند تفاله کاهش می یابد ولی درجه خلوص شربت خام افزایش می یابد 39-برای کاهش ضایعات قندی ملاس و بهبود کیفیت شکر از کدام روش استفاده می شود؟ الف- رنگبری شربت غلیظ و پساب به وسیله کربن فعال ب-کوئینتن ج-سولفیتاسیون شربت غلیظ د- سختی گیری شربت رقیق 40-ایراد آهک زنی به روش ددک چیست؟ الف-امکان دارد به طور موضعی قلیائیت بیش از حد افزایش یابد ب- امکان دارد به طور موضعی قلیائیت بیش از حد کاهش یابد ج- امکان دارد به طور موضعی اسیدیته بیش از حد افزایش یابد د- امکان دارد به طور موضعی اسیدیته بیش از حد کاهش یابد 41-pH آب ورودی به دیفوزیون چه مقدار است؟ الف-4.5-5 ب-6 ج-5.5-5.8 د-8 42- حلالیت اکسید کلسیم با افزایش غلظت محلول ساکارز…… الف-کاهش می یابد ب- افزایش می یابد ج-تغییر نمی کند. د-حل نمیشود لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ 1-کدامیک از گزینه های زیر اگر وارد ساختمان شکر شود ، در صورت حل کردن شکر در آب حاوی اسید( مثل نوشابه سازی) تولید رسوب کلوئیدی یا Floc formation میکند؟ الف- ساپونین ب-پکتین ج-رافینوز د-بتائین 2-در قند گیری از ملاس به روش استفن سعی بر آن است که ساکارز به .......... تبدیل شود که ......... می باشد الف-منو ساکارات کلسیم-محلول ب- تری ساکارات کلسیم –محلول ج- منو ساکارات کلسیم- نامحلول د- تری ساکارات کلسیم – نامحلول 3-کدام گزینه جز ازت مضره محسوب نمی شود؟ الف-بتائین ب-کولین ج-پروتئین د-اسید آمینه 4-رنگدانه ملانین در کدام قسمت از خط تولید شکر بیشتر به وجود می اید؟ الف-اواپراتور ب-کریستالیزاسیون ج-حد فاصل آسیاب خلال تا دیفوزیون د-تصفیه 5-کدام مورد جزء علل به وجود آمدن نرمه نیست؟ الف-کند بودن تیغه اسیاب خلال ب-استفاده از تیغه با تعداد دندانه کم ج-ایجاد خمش در لبه تیغه د-پلاسیده بودن چغندرها 6-کدامیک از تجهیزات شستشوی چغندر ضایعات قندی بیشتری دارد؟ الف-دستگاه چغندر شوی مجهز به بازوی چرخان ب-دستگاه چغندر شوی نوار نقاله ای مجهز به آبفشان ج-دستگاه چغندر شوی با استوانه چرخان د-ضایعات قندی در همگی برابر است. 7-pH آب تازه ای که به دیفیوزر وارد میشود بهتر است چقدر باشد؟ الف-5/5-8/5 ب-6-2/6 ج- 8/6-2/7 د-8/10-2/11 8-اگر سوتیراژ دیفوزیونی به 135 برسد، مقدار قند تفاله و زمان کریستالیزاسیون چه تفاوتی میکند؟ الف-افزایش می یابد-افزایش می یابد ب-کاهش می یابد- کاهش می یابد ج-افزایش می یابد-کاهش می یابد د-کاهش می یابد-افزایش می یابد 9-برای دیفوزیون BMA عدد سیلین را چقدر توصیه میکنید؟ الف-4 ب-9 ج-15 د-20 10-کدامیک از میکروارگانیسمهای زیر در دیفوزیون قادر به تولید لوان است؟ الف-لوکونوستوک مزنتروئیدس ب-باسیلوس سوبتلیس ج-لاکتوباسیلوسها د-کلستریدیوم ترموساکارولتیکوم 11-کدامیک از دیفوزیونهای زیر بدنه متحرک دارد؟ الف-DDS ب-RT ج-BMA د-بوکاولف 12-عدد سوئدی یعنی........ الف- وزن خلالهای زیر یک سانتیمتر طول در 100 گرم ب-مقدار خلالهای بالای 5 سانتیمتر طول تقسیم بر مقدار خلالهای زیر 1 سانتیمتر در 100 گرم خلال ج-مقدار خلالهای بین 1 سانتیمتر و 5 سانتیمتر در 100 گرم خلال د-طول 100 گرم خلال 13-شکر پخت دو اغلب به چه مصرفی میرسد؟ الف- کلرس دو می شود و در پخت سه مصرف میشود ب-کلرس دو میشود و در پخت یک مصرف میشود ج-کلرس سه میشود و در پخت دو مصرف میشود د-کلرس سه میشود و در پخت یک مصرف میشود 14-سانتریفوژ کدام پخت بهتر است از نوع غیر مداوم باشد و چرا؟ الف- پخت اول- به دلیل انجام عمل کلرساژ ب-پخت اخر -به دلیل انجام عمل کلرساژ ج- پخت اول- به دلیل انجام عمل خشک کردن د-پخت اخر -به دلیل انجام عمل خشک کردن 15-کدامیک از دلایل افت قلیاییت در اواپراتور نیست؟ الف- تجزیه آمیدها در اواپراتور و خروج گاز آمونیاک ب-تجزیه قند انورت در اواپراتور ج-تجزیه نمکهای آمونیوم دراواپراتور د-حرارت کم اواپراتور 16- آمیدها بایستی در کدام مرحله تصفیه تجزیه شوند و حذف گردند؟ الف-پرشولاژ ب-شولاژ ج- ساتوراسیون یک د-اشباع دو 17-کوسیان عبارت است از... الف-درصد پلاریمتری شربت تقسیم بر درصد بریکس شربت ضربدر 100 ب-درصد بریکس شریت تقسیم بر درصد پلاریمتری شربت ضربدر 100 ج-درصد Purity شربت تقسیم بر پلاریمتری شربت ضربدر 100 د-درصد پلاریمتری شربت تقسیم بر درصد Purity شربت ضربدر 100 18-کدامیک از قندهای زیر چپ گرد است؟ الف-ساکارز ب-فروکتوز ج-رافینوز د-گلوکز 19-به پساب پخت سه چه میگویند و چه فرایندی میتوان روی آن انجام داد؟ الف-تفاله- استفن ب-ملاس-استفن ج-تفاله-کویئنتن د-ملاس-کویئنتن 20-عملیات خراش سبز به چه منظور در تولید قند انجام میشود؟ الف- خروج بهتر پساب سانتریفوژ در قند کله ب-خروج حبابهای هوا از قالب قند کله ج- پر و یکنواخت کردن قالبهای قند کله د-ایجاد ترک در قند کله برای شکستن بهتر 21-کدامیک از تفاوتهای نیشکر و چغندر نیست؟ الف-نیشکر قند انورت بیشتری از چغندر دارد ب-چغندر ساپونین دارد ولی نیشکر ندارد ج-چغندر رافینوز بیشتری از نیشکر دارد. د-نیشکر سیلو میشود ولی چغندر قادر به سیلو شدن نیست 22-کدامیک از چغندرهای زیر تنفس کمتری در سیلو دارد؟ الف-چغندر درشت همراه با برگ ب-چغندر درشت بدون برگ ج-چغندر ریز همراه با برگ د-چغندر ریز بدون برگ 23-به پساب حاصل از کلرساژ .....میگویند. الف-ملاس ب-پساب ضعیف ج-پساب قوی د-تفاله 24-افزایش کدام گزینه در چغندر میتواند به افزایش خاکستر شکر سفید منجر شود؟ الف- نیترات ب-نمک امونیوم ج-اسید امینه د-کولین 25-هرچه ویسکوزیته ماسکوئیت بالاتر رود زمان کریستالیزاسیون .....شده و ابعاد بلور شکر...... میشود الف-بیشتر- ریزتر ب-کمتر-ریزتر ج-بیشتر –درشت تر د-کمتر-درشت تر 26-pH شربت خارج شده از گازخور دو چقدر است؟ الف-8/5-2/6 ب-8-9 ج-8/10-2/11 د-12 27-اگر دمای دیفوزیون بالا رود کدام مورد اتفاق نمی افتد؟ الف-کاهش درصد قند تفاله ب-افزایش ویسکوزیته شربت ج-افزایش میزان سوتیراژ د-کاهش کوسیان شربت 28-جداسازی بخار آب از آب کندانس، با دستگاه....... انجام میگیرد. الف- میک ب- نیسنر ج-بریگل مولر د-اورست 29-مهمترین مزیت کوره اهک کک سوز کدام است؟ الف- تولید خاکستر اندک ب- تولید گاز دی اکسید کربن بیشتر ج-استفاده از سنگ اهک درشت د-عدم جوش کوره 30-در کدامیک از صافیهای زیر از نیروی ثقل برای صاف کردن به جای پمپاژ ، استفاده شده است؟ الف- شمعی ب-مکانیکی ج-صفحه و قاب د- برگی 31-کدامیک از دلایل جوش کوره نمی باشد؟ الف-استفاده از سنگ اهک درشت ب- دمای زیاد کوره ج-هوادهی کم کوره و توسعه منطقه آتش د-استفاده از خلاء زیاد برای مکش گاز کربنیک حاصله 32-بتائین از ترکیبات .........غیر قندی بوده و در تصفیه حذف......... الف- بدون ازت – می شود ب-بدون ازت – نمی شود ج-ازت دار- می شود د-ازت دار- نمی شود 33-به درصد قند شربت دیفوزیون...... میگویند الف-درافت ب- دیژسیون ج-سوتیراژ د-کوسیان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده