Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است. برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است. نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی [TABLE=class: cms_table_MsoNormalTable] [TR] [TD=bgcolor: transparent] نام فرآورده و شكل عرضه[/TD] [TD=bgcolor: transparent] شرایط نگهداری[/TD] [TD=bgcolor: transparent] عمر ماندگاری[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی[/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 5 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 7 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 9 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 2 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 5 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 7 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 12ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 6 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] میگو تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] میگو منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 12ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 2 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 4 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 2 روز[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت فریزر[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 3 ماه[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: transparent] تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی [/TD] [TD=bgcolor: transparent] برودت یخچال[/TD] [TD=bgcolor: transparent] 1 ماه[/TD] [/TR] [/TABLE] بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است. برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است. برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است. دكتر داود اماناللهی-رئیس اداره آموزش دامپزشكی استان تهران نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .