رفتن به مطلب

مدت ماندگاری سری از غذاها


ارسال های توصیه شده

مدت ماندگاری سری از غذاها.

 

تـاریـخ مـصرف مواد غذایی، راهنمایی برای مصرف کننده می باشد تا مدت زمان نگهداری ماده ی غذایی را قبل از فاسد شدن آن بداند، مشــروط بـر ایـنـکه شرایـط نگهداری ماده غذایی کاملا رعایت گردد. ایـن مـدت بـه عــوامــلـی همچون ترکیبات مواد غذایی، نوع بسته بندی و چگونگی نگهداری آنهـابستگی دارد.

 

حال مدت زمان و شرایط نگهداری تعدادی از مواد غذایی را برایتان بیان می کنیم.

 

۱- سس کچاپ و خردل: ۴ تا ۶ ماه داخل یخچال

 

۲- ترشی : ۱ سال

 

۳- نان : ۳تا ۵ روز بیرون یخچال، ۱هفته داخل یخچال، ۳ماه داخل فریزر

 

۴- آجیل : 8 ماه

 

۵- ماکارونی : ۲ سال (در بسته بندی)

 

۶- آب میوه(در قوطی) : ۶ ماه

 

۷- سرکه : نامحدود (تنها در ظروف شیشه ای نگهداری شود)

 

۸- ادویه جات : 24 ماه (در جای خشک و دربسته)

 

۹- چای : 18 ماه (در بسته)

 

۱۰- شکر : 24 ماه (در جای خشک و در بسته)

 

۱۱- برنج: ۲۴ ماه (در مکان خشک و دربسته)

 

۱۲- روغن زیتون: ۲۴ ماه

 

۱۳- بیکینگ پودر: ۱۸ ماه (مکان خشک و در بسته)

 

۱۴- جوش شیرین: ۲۴ ماه (مکان خشک و در بسته)

 

۱۵- غلات: ۶ تا ۱۲ ماه (در بسته بندی)، ۲ تا ۳ ماه

 

۱۶- شکلات: ۱۲ ماه (در جای خنک)

 

۱۷- آرد: ۶ تا ۸ ماه (ظرف در بسته)

 

۱۸- ژله : ۷ ماه

 

۱۹- عسل : 12 ماه

 

۲۰- سس مایونز: ۲ تا ۳ ماه (در فریز نگهداری نگردد)

 

۲۱- نمک : نامحدود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...