masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ کمبود ویتامینها تاثیر زیادی بر روی ماهیها می گذارند . نکته ای که باید دقت نمود وجود انواع واقسام ویتامینها به صورت قرص انسانی ستکه میتوان از آنها به مقدار کم و هر 10 روز یکبار به تناوب و با دوز کم به ماهیها خوراند . نکته قابل توجه دیگر استفاده از اسفناج که سرشار از ویتامینهای گوناگون است به عنوان غذاست. بهترین روش استفاده از اسفناج مخلوط کردن آن با دل گوسفندی میباشد Vitamin A تاثیر: رشد سلولی نشانه کمبود : رشد کم – تغییرشکل باله ها وستون فقرات منبع : جگر – اسفناج – هویج Vitamin B1 تاثیر: جداسازی کربوهیدرانها - تاثیر در رشد و باروری نشانه کمبود : ترسوشدن – رشد کم – بی اشتهایی منبع : فلفل قرمز – هویج – اسفناج Vitamin B2 تاثیر: کنترل آنزیمها و پروتئینها نشانه کمبود : رشد کم – بی اشتهایی – تار شدن چشمها منبع : فلفل قرمز – هویج – اسفناج Vitamin B3 تاثیر: جداسازی پروتئین از غذا نشانه کمبود : ضعیف شدن – حرکات غیرارادی - تومورمنبع : جگر – اسفناج – فلفل قرمز Vitamin B5 تاثیر: تولید هورمون – متابولیسم نشانه کمبود : ضعیف شدن – چسبیدگی آبششها منبع : جگر – فلفل قرمز Vitamin B6 and B12 تاثیر: سوخت وساز پروتئینها وآنزیمها نشانه کمبود : افزایش تنفس – از دست دادن اشتها – رشد کم – ترسوشدن منبع : جگر- فلفل قرمز Vitamin C تاثیر: درمان زخم – تاثیر بر گوارش – نشانه کمبود : زخم وتغییرشکل پوستی وکبدی وماهیچه ای منبع : فلفل قرمز – اسفناج Vitamin D3 تاثیر: استخوان سازی نشانه کمبود : پوکی وازبین رفتن استخوانها منبع : ماهی خوراکی – جگرماهی Vitamin E تاثیر: باروری – رشد اندام تناسلی نشانه کمبود : ناباروری منبع : حبوبات – تخم مرغ Vitamin K تاثیر: ساخت خون – لخته سازی خون نشانه کمبود : مرگ دراثر زخمها منبع : کاهو – اسفناج Vitamin M تاثیر: خونسازی- سوخت وسازنشانه کمبود : تجمع رنگدانه های پوستی وسیاه شدن Choline تاثیر: رشد – رنگ نشانه کمبود : بزرگ شدن کلیه ها وجگر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده