Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ [h=1][/h] احتمالاً رمان علمی تخیلی “بازی تمام کننده” نوشتهٔ اورسون اسکات کارد را خوانده باشید، اما مطمئناً تعداد قلیلی از شما یک آئودی را در آن دنیای خیالی تصور کردهاید. ما گهگاه حس میکنیم که بیشتر داستانهای تخیلی از ظاهر عجیب و همیشگی اتومبیلهای اسپرت در داستان بهره میبرند. در مورد فیلم “بازی تمام کننده” که 31 اکتبر امسال در ایالات متحده به روی پرده میرود، آئودی با شرکت دیجیتال دامین همکاری کرده است، مرکز جلوههای ویژهای که شرکت تولیدکنندهٔ فیلم از تخصص آن استفاده کرده تا یک شاتل پرشتاب آئودی متعلق به آینده را در فیلم خلق کند که هریسون فورد رانندگی آن را به عهده خواهد داشت. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ENDER’S GAME: Audi Fleet Shuttle Quattro حتی اگرچه هریسون فورد به عنوان رانندهٔ اتومبیلی ظاهر شود که برای فیلم طراحی شده است، ولی واقعیت این است که وی در یک آئودی امروزی خواهد نشست که با یک مدل دیجیتال از آئودی متعلق به نسل آینده در مراحل بعدی فیلم جایگزین خواهد شد. حالا که شما این را فهمیدهاید، آیا تماشای فیلم حس تعلیق آن را در شما از بین خواهد برد؟ خوشبختانه نه. مخصوصاً دانستن این حقیقت که داستان در مورد تحول نژادی از حشرههای غولپیکر است که میخواهند زمین را از وجود هر موجود زندهای پاک کنند. بنابراین ظاهر این آئودی خوشبختانه باورپذیر بودن فیلم را تقویت خواهد کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Audi fleet shuttle quattro for enders game آخرین باری که ما یک آئودی متعلق به آینده را در یک فیلم تولیدی هالیوودی دیدیم، تقریباً ده سال پیش در سال 2004 و در فیلم “من ربات هستم” بود که ویل اسمیت در آن نقشآفرینی میکرد، و حالا که به عکسهای گذشتهٔ آئودی RSQ در آن فیلم نگاه میکنیم، ما واقعاً نمیتوانیم یک تفاوت عمیق در سبک طراحی در RSQ آن فیلم با اتومبیلی که در فیلم “بازی تمام کننده” استفاده شده است، ببینیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ENDER’S GAME: Audi Fleet Shuttle Quattro ما آن را به عهدهٔ شما میگذاریم تا قضاوت کنید که طراحی اتومبیل در بین سال 2035 که فیلم “من ربات هستم” در آن اتفاق میافتد تا سال 2135 که فیلم “بازی تمام کننده” در آن رخ میدهد چقدر پیشرفت کرده است.پدال لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده