Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=width: 154][/TD] [TD=width: 154] از نظر تکنولوژی مفیدهستند [/TD] [TD=width: 154] از نظر تکنولوژی مضر هستند [/TD] [TD=width: 154] از نظر بهداشتی خطرناکند [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 154] باکتری ها [/TD] [TD=width: 154] ارگانیسم های تخمیر کننده: گرم مثبت ها باسیلوس ها استرپتوکوک ها پروپیونی باکتریها گرم منفی ها استوباکترها باکتریهای پروتئولیتیک گرم مثبت بروی باکتریوم لاننس [/TD] [TD=width: 154] ارگانیسم های عامل فساد: گرم مثبت میکروکوکوس ها باسیلوس ها کلستریدیوم گرم منفی ها پسودوموناس پروتئوس کلی فورم ها [/TD] [TD=width: 154] ارگانیسم های پاتوژن: سالمونلا شیگلا مایکوباکتریوم توبرکلوزیس بروسلا استافیلوکوک ها کلستریدیوم ها کلیفرم ها لیستریامونوسیتوژنس ویبریو و ... [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 154] مخمرها [/TD] [TD=width: 154] ساکارومایسس سرویزیه [/TD] [TD=width: 154] نوع وحشی مایکودرماتورولا [/TD] [TD=width: 154] کاندیدا آلبیکنس ، کریپتوکوکوس نئوفرمانس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 154] قارچ ها [/TD] [TD=width: 154] پنی سیلیوم کاممبرتی پنی سیلیوم راکوفورتی آسپرژیلوس نیگرا بوتیریتیس سینه را [/TD] [TD=width: 154] پنی سیلیوم ها آسپرژیلوس ها فوزاریوم کلادوسپوریوم اووسپورولاکتیس [/TD] [TD=width: 154] موکورپوسیلوس آبسیدیا ، کوریمبیفر آسپرژیلوس فومیگاتوس آسپرژیلوس فلاووس [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .