masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ زشکان انگلیسی معتقدند که مصرف مقدار قابل توجهی بروکلی میتواند سرعت پیشرفت التهاب مفاصل را کاهش دهد یا از بروز آن جلوگیری کند. گروه تحقیقاتی دانشگاه آنجلیای شرقی در انگلیس در بررسیهای آزمایشگاهی خود اظهار داشتند: نوعی ترکیب موجود در کلم بروکلی، فعالیت آنزیمهای مخربی را که به بافت غضروفی مفاصل آسیب میرسانند، متوقف میکند. در این بررسی از ۲۰ بیمار خواسته شد تا پیش از آنکه تحت عمل جراحی التهاب مفصل زانو قرار بگیرند مدت دو هفته بروکلی را در رژیم غذایی خود بگنجانند. «رز دیویدسان» و دستیارانش پس از انجام مطالعات لازم بیان کردند: در بررسی که از بافت خارج شده از زانوی این افراد انجام گرفت مشخص شد مصرف بروکلی حتی در مدت زمان کوتاه مفید و اثربخش بوده است. به گفته «دیویدسان»، هرچند نمیتوان گفت که مصرف بروکلی التهاب مفاصل را به طور کامل درمان میکند اما ممکن است شیوهای برای پیشگیری از آن باشد. همچین «آلان سیلمان» از متخصصان موسسه التهاب مفاصل انگلیس گفت: تاکنون در هیچ مطالعهای تاثیر مصرف یک ماده غذایی خاص در کاهش پیشرفت التهاب مفاصل به تایید نرسیده و به همین دلیل در صورتی که نتایج این مطالعه تایید شود یک موفقیت مهم در زمینه مقابله با التهاب مفصلی خواهد بود. سیلمان همچنین اظهار داشت: انجام فعالیت بدنی و حفظ وزن متعادل میتواند علائم و خطر ابتلا به التهاب مفصل زانو را در فرد کاهش دهد اما این یافته جدید اطلاعات بیشتری را درباره چگونگی تاثیرگذاری رژیم غذایی بر سلامت انسان ارائه میکند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده