masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ فوائد اب قلیائی PHخون انسان نزدیک به 7/4 است و به سلامتی نزدیکتر است که انسان در حالت قلیایی باشد.اما این روزها مردم مدام غذاهای سرخ کردنی و چرب می خورند که اسیدی و مضر برای بدنانسان است! به همین خاطر، بدن نیاز به مواد قلیایی بیشتری دارد تا PH خون را متعادل کند.منظور از آب قلیایی نوعی آب طبیعی است که PH بین 7/1 تا7/8 دارد. آب معدنی مواد معدنیطبیعی بسیاری دارد که به نوعی اصلاح کننده های قابل جذب به حساب می آیند اما آب تصفیه شده، یک نوع آب اسیدی است که ممکن است نوشیدن زیاد آن، موجب کمبود مواد مفید و مغذی برای بدن شود. آب قلیایی برای خانم های باردار مناسب است زیرا: -در دوران بارداری اغلب خانم ها دایما احساس خستگی و خواب آلودگی دارند، استفاده از این آب برای رفع خواب آلودگی مناسب است و سامانه ایمنی بدن آنها را قوی کرده و باعث بهتر شدن گردش خون در بدن آنها می شود که در نتیجه باعث بیمار نشدن و تندرستی آنها خواهد بود. -آب قلیایی یونیزه با آنتی اکیسدان بالایی که دارد به راحتی می تواند از روند پیری زودرس اندام های درونی در دوره بارداری محافظت کند. -آب قلیایی فاقد هر گونه بوی ناخوشایندی است، این ویژگی در دوره سه ماهه اول بارداری که خانم ها به هر بویی احساس ناخوشایندی دارند بسیار کمک می کند. -زنان باردار معمولاً ممنوعیت مصرف دارویی دارند پس باید در مقابل بیماری ها ایمن باشند. مصرف آب یونیزه قلیایی ، سیستم ایمنی مادران جوان را در مقابل عفونت و ویروس بیمه می کند. -سه ماهه اول بارداری از سخت ترین دوران بارداری است، یبوست مشکل شایعی در این سه ماهه است. آب یونیزه قلیایی از این بیماری جلوگیری می کند. -خاصیت کم حجم بودن مولکول ها باعث جذب بهتر آب و ویتامین ها به اندام ما می شود و آنتی اکسیدان بالایی که دارد به سالم ماندن جنین کمک می کند. شما مریض نیستید، تشنه آب یونیزه قلیایی هستید! آیا می دانید! PH بدن در حالت نرمال باید حدود 7/4 باشد که کاهش این میزان تا 7 باعث بیهوشی و حتی مرگ می شود.%97 از غذاها و آشامیدنی هایی که ما می خوریم بازمانده هایی حاوی اکسیژن ،نیتروژن و کربن دارد که بدن را به حالت اسیدی در می آورد. دو راه حل طبیعی در بدن برای مبارزه با این حالت وجود دارد: دفع این مواد سمی که به از دست دادن کلیه و کبد منجر می شود. ذخیره سازی آنها که باعث تولید سلولهای چربی در بدن می گردد. باید بدانیم که اگر بدنی قلیایی داشته باشیم مریض نمی شویم. خون اسیدی باعث رسوب عناصر سمی در سلولهای چرب شده و باعث سکته و نارسایی قلبی و مغری می گردد. آب یونیزه قلیایی باعث کاهش قندخون می شود، بر روی سلولهای سرطانی تأثیر مثبت داشته، باعث جوانی و شادابی شده و از روند پیری جلوگیری می کند. آب آشامیدنی:طناب نجات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اجازه بدهید مطلب را با این اشاره آغاز کنیم که آب تا به امروز ، مهم ترین ماده سیاره ما بوده است. توجه داشته باشید که قسمت اعظم بدن همه موجودات زنده از آب ساخته شده است. بخش عمده مواد آلی آب است! وقتی خوب دقت کنید ، خواهید دید که کیفیت آب آشامیدنی شما از کیفیت غذائی که می خورید اهمیت بیشتری دارد. بیشتر ما وقت زیادی صرف توجه به غذای مناسبی که باید بخوریم و مقدار کالری نوشته شده روی بسته بندی ها می کنیم. در واقع، بیشتر باید نگران آن آبی باشیم که می نوشیم. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ چهار خاصیت ضروری آب در زمان های پیش تر، آب دارای چهار خاصیت با اهمیت بود: 1- قلیائی بود. 2- آنتی اکسیدان بود. 3- حجم اکسیژن بیشتری داشت. 4- سازه های مولکولی شش ضلعی داشت. در اثر گسترش هر چه بیشتر آلاینده ها به محیط زیست انسان ها و ساخته شدن سامانه های تصفیه، آب آشامیدنی کنونی ما این خواص را از دست داده است. تابحال در مورد جاهائی مانند لردز فرانسه، که آب های شفابخش دارند، چیزی شنیده اید؟ مردم زیادی از سراسر جهان برای نوشیدن آب به این مناطق مسافرت می کنند. آیا می دانید که این آب های شفابخش چه چیز مشترکی دارند؟ همان چهار خاصیت بالا را! درمان با آب بسیاری پذیرش این مفهوم را دشوار می یابند که آب می تواند کمک کند تا دردهای مزمن خود را درمان کنیم، یا ما را سلامت نگه می دارد. آیا آب فقط آب است؟ پس آماده باشید این را بیاموزید که آب مناسب می تواند زندگی شما را متحول کند. آیا می دانید! نوشیدن روزانه 5 لیوان آب سالم می تواند %79 احتمال بروز سرطان سینه خانم ها و %50 سرطان پروستات همچنین %45 سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. فرایند یونیزاسیون و ویژگی های آن: * اسیدهای محلول در آب را با کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم و مواد معدنی ناچیز دیگر، به آب قلیایی گوارا تبدیل می کند. * بار الکتریکی مثبت آب را کاهش داده و قدرت احیا کننده ایجاد می کند. در نتیجه آب به یک «آنتی اکسیدان» واقعی تبدیل می شود. * سازه های مولکولی بزرگ آب را شکسته و به ریزخوشه ها (ساختار کریستالی )تبدیل می کند، در نتیجه قدرت نفوذ و مرطوب کنندگی آب را افزایش می دهد. * این آب به جابجائی اسیدها در بدن و رساندن آنها به مجاری عادی دفع، از قبیل کلیه ها ، مثانه ، لنف و پوست، کمک می رساند. تعادل اسیدی و قلیایی آب قلیایی می تواند محیط اسیدی درون بدن را خنثی کند. تنش های عصبی، رژیم های غذائی امروزی، آلاینده های هوا، و همچنین بسیاری از آب هایی که به فروش می رسند از جمله عواملی هستند که محیط بدن را اسیدی می کنند. قلیائی بودن، نیاز بدن به چربی و کلسترول را برای حمایت از بافت ها، در برابر حمله اسیدهای فرساینده کاهش می دهد. water *%90خون انسان از آب تشکیل شده است. *%70بدن انسان را آب تشکیل می دهد. *%75 بافت های عضلانی آب است. *%78 متوسط وزن مغز انسان از آب است. *%60 آب بدن درون سلولهاست؛ %40 آن خارج از بافت سلولی قرار دارد. *هر انسانی برای زنده ماندن نیاز دارد که روزانه یک تا سه لیتر آب بنوشد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده