مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ به نظر شما این تصاویر واقعی هستند یا نقاشی های برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فوق حرفه ای … آثار سه بعدی بسیار زیبا که توسط هنرمند با استعداد Keng Lye در ظروف سفالی و … طراحی شده و تشخیص آنها را از واقعیت کمی سخت نموده است ، این سبک نقاشی برای اولین بار توسط هنرمن 22 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ فوق العادست خيلي هاشون محشر بود.واقعا نتونستم تشخيص بدم نقاشيه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ به نظر شما این تصاویر واقعی هستند یا نقاشی هایفوق حرفه ای … آثار سه بعدی بسیار زیبا که توسط هنرمند با استعداد Keng Lye در ظروف سفالی و … طراحی شده و تشخیص آنها را از واقعیت کمی سخت نموده است ، این سبک نقاشی برای اولین بار توسط هنرمن شبیه این ژله های امروزیه.. که جدیدا درست میکنن.. من بلدم. ولی اینا رو نه ها در حد منظره.. منو دعوت نکردی ولی خودم اومدم.... خیلی قشنگ بودن خیلی خیلی خیلی...........دوست دارم دایی. عزیزمی. 3 لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به نظرمن نقاشیه آخه یه جورایی از چندبعدکه نگاه کنی یه سردرگمی ایجادمی کنه که تصاویر واقعی اینطورنیستن. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ کاش بجای کشتن ماهی های قرمز توی تنگ از این نقاشیها یکی بود عیدا میزاشتیم کنار هفت سین خونمون قشنگ بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده