رفتن به مطلب

وظایف مدير كنترل كيفيت در صنعت غذا


ارسال های توصیه شده

تعریف شغل : شاغل اين شغل تحت نظارت مدیرعامل و به عنوان نماینده مشتری در سازمان انجام وظيفه مي نمايد. برنامه ريزي، سازماندهي، هدايت و كنترل فعاليتهاي واحد كنترل كيفيت به منظور كنترل و بهبود كيفيت و ایمنی محصول، مواد اوليه ورودي، فرايندهاي توليدي، محصولات نهايي و ابزار توليدي و بهبود رضايت مشتري ازجمله مسئولیتهای این شغل محسوب می شوند.

 

 

شرایط احراز :

[TABLE=class: Cms_table]

[TR]

[TD] مدرک تحصیلی[/TD]

[TD] رشته تحصیلی[/TD]

[TD] تجربه مرتبط[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] حداقل ليسانس[/TD]

[TD] مهندسی صنایع غذایی یا سایر رشته های مرتبط[/TD]

[TD] حداقل 5 سال[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

مهارتها و توانایی های مورد نیاز :

1. مهارت در شناخت كامل مشخصات كيفي و ایمنی محصول و تاثير آنها بر عملكرد محصول

2. مهارت در شناخت كامل عيوب محصول و علل و اثرات آنها

3. مهارت در شناخت كامل كميتهاي اندازه گيري، مقياسها

4. مهارت کار با وسايل اندازه گيري و كاربرد آنها

5. مهارت كامل در مفاهيم كيفيت و ایمنی محصول و سيستمهاي كيفي و قابليت فرايندها

6. مهارت در مميزي داخلي سيستمهاي كيفي و ایمنی محصول

7. مهارت كامل در روشهاي کنترل كيفيت و ایمنی محصول و نمونه گيري جهت پذيرش

8. مهارت کار با كامپيوتر و نرم افزارهاي مربوطه

9. شناخت انواع آزمایشهای محصولات تولیدی شرکت

10. آشنایی با کالیبراسیون و صحه گذاری ابزار

11. تشریح الزامات iso 22000 , iso 9001

12. اصول ایمنی و بهداشت فردی

13. دوره آموزشی شرایط اضطراری

14. Gmp ،prp,oprp

 

 

شرح وظایف :

1. تدوین استاندارد داخلی کارخانه در قالب نظامنامه، روشهاي اجرايي، دستورالعملها، شاخصها و فرمها در تمامی فرایندها (دریافت مواد اولیه، نگهداری، قطعه بندی، بسته بندی، لیبل زنی، شستشو و ضد عفونی سالن و تجهیزات، نگهداری محصول و ارسال به فروشگاه، نگهداری در فروشگاه و ...).

2. نظارت بر تطابق مواد اولیه ورودی و محصولات در همه مقاطع با استانداردهای داخلی شرکت و حصول اطمینان از مطابقت آن با نیازهای خواسته شده.

3. سركشيهاي مستمر به بخشهاي مختلف توليد به منظور حصول اطمينان از رعایت استانداردهاي مربوطه.

4. صدور دستور توقف خط توليد در صورت مشاهده عدم انطباقهاي بحراني و یا تذكر به واحدهای توليد بر اساس دسته‌بندي نوع عيوب و در صورت نياز اعلام به مديریت و پيگيري به منظور حصول اطمينان از برطرف شدن مشكل كيفي تا راه‌اندازي مجدد توليد.

 

5. صدور مجوز ارفاقي در محدوده مشخص شده با تأييد مديرعامل.

6. تعیین پارامترها و روشهای کنترل کیفیت در جهت بهبود سیستم کیفیت و ایمنی محصول .

7. نظارت بر انجام کنترل نهایی محصولات و تطبیق با نیازهای خواسته شده مشتریان و مشارکت و همکاری در امور ممیزی داخلی و اهتمام در رفع نواقص موجود نوشته شده در گزارشات ممیزین داخلی.

8. تدوین روشهای اجرایی و دستورالعملها و مستندات مورد لزوم در باب کنترل کیفیت و ایمنی محصول مطابق با نظام کیفیت و ایمنی محصول شرکت.

9. ارائه پیشنهادهای مقتضی جهت افزایش کیفیت تولید و کاهش ضایعات و تسهیل در بسته بندی.

10. نظارت بر جمع آوری و تفکیک ضایعات و ارائه گزارشات مقتضی.

11. تحلیل گزارش ضایعات و توقفات کیفی به منظور کشف علل ریشه ای.

12. تکمیل و به روز نگه داشتن لیست سوابق مشکلات کیفی و اقدام جهت جلوگیری از بروز مجدد آنها.

13. پیگیری و پاسخگویی به شکایات کیفی مشتریان.

14. همکاری در ارزیابی تامین کنندگان.

15. انجام و پیگیری آزمایشهای محصولات شرکت از قبیل تست های دامپزشکی، محیط زیست، بهداشت و ....

16. کنترل کالیبراسیون ابزار های کنترلی و آزمون، تهیه برنامه کالیبراسیون و پیگیری انجام طبق برنامه.

17. صحه گذاری ابزار هایی که امکان کالیبراسیون آنها وجود ندارد.

18. تهیه نمودارهای روزانه ،ماهیانه، سالیانه آماری عملکرد واحد کنترل کیفیت و تجزیه و تحلیلهای مربوطه و ارائه گزارشات لازم در این زمینه.

19. كنترل مندرجات لیبل محصولات اعم از تاريخ توليد و انقضاء، سری ساخت، قیمت، وزن، بارکد، نام محصول، شرایط نگهداری.

20. بازديد مستمر از سيستم هاي حفاظتي موجود كارگاه از قبیل سيستم اطفاء حريق، درب خروج اضطراري، پلكان، نرده ها و ساير وسایل ايمني به منظور حصول اطمينان از سالم بودن آنها و انجام اقدامات و هماهنگي هاي لازم جهت رفع اشكالات احتمالي.

21. رعايت و اعمال اصول مقررات ايمني، بهداشتي و انضباطي كار.

22. بازديد مرتب از وسايل حفاظت فردي و نظارت براستفاده مستمر، سالم و مناسب و متناسب بودن آنها با نوع كار.

23. بررسي كليه پروانه‌هاي محصولات و علائم استاندارد آنها از نظر تاريخ و ساير امور مربوط.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...