رفتن به مطلب

انواع خوراکی های خوشمزه با کدو حلوایی


ارسال های توصیه شده

کدوها دو دسته هستند. انواع سبز و حلوایی. کدو سبز در فصل تابستان کاشته و برداشته می شود و کدو حلوایی که به نام کدو تنبل هم آن را می شناسیمبرای فصل پاییز و زمستان است. شاید برای تهیه انواع دسرهای خوشمزه و شیرین لقب حلوایی را به این کدو داده باشند. تنبل هم شاید برای این است که بسیار بزرگ و سنگین هستند. اما هرچه هست، با این صیفی‌جات زیبا و رنگی می توان خوراکی های خوشمزه و مفید تهیه کرد.

 

ماکارون ادویه‌دار کدوحلوایی

 

 

• تعداد: 30 عدد ماکارون

• زمان تهیه: 35 دقیقه

• زمان استراحت: 30 دقیقه

• زمان پخت: 9 دقیقه

 

مواد لازم

 

• 1.5 پیمانه بادام خرد شده

• 1 ¼ پیمانه خاکه قند

• یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب

• 3 عدد سفیده تخم مرغ

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• نمک

• ¼ پیمانه خاکه قند

• 8 قطره رنگ غذای زرد

• 2 قطره رنگ غذای قرمز

• نصف پیمانه کره سیب یا کره کدو حلوایی

 

طرز تهیه

 

1. سه تابه بزرگ مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، بادام، پودر شکر و ادویه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

2. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی و سرعت بالا هم بزنید تا کف کنند و نرم شوند. رنگ غذا را به مخلوط بادام اضافه کنید.

 

3. مخلوط رنگی را با قاشق داخل کیسه قنادی بریزید. سر قیف را قالب گرد بگذارید و دایره های حدود 5 سانتی متری روی سینی فر ایجاد کنید. بین هر دایره 2 سانتی متری فاصله بگذارید زیرا هنگام پخت پف می کنند و بزرگ می شوند و اگر نزدیک باشند، به هم می چسبند. 30 دقیقه پیش از اینکه داخل فر قرار دهید، آن را در اتاق بگذارید بماند.

 

4. در این فاصله، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی را داخل فر بگذارید. کوکی ها باید حدود 9 تا 10 دقیقه بپزند. خیلی آرام کاغذهای روغنی را از پشت کوکی ها جدا کنید و بگذارید تا سرد شوند.

 

5. کره کدوحلوایی را روی یکی از کوکی ها بگذارید و کوکی دیگر راروی آن قرار دهید. به این ترتیب، 30 عدد ماکارون خوشمزه کدوحلوایی می توانید درست کنید.

 

کره کدوحلوایی

 

مواد لازم

 

• پوره کدو حلوایی

• ¾ پیمانه آب سیب

• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل

• نصف قاشق چایخوری پودر میخک

• 1.5 پیمانه شکر

• دو قاشق چایخوری پودر دارچین

• یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی

 

روش تهیه

 

1. براي پوره كردن، 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوط‌كن کدو را پوره كنيد.

 

2. پوره را به همراه آب سیب، ادویه و شکر داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط خوب هم بزنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و 30 دقیقه بگذارید بماند تا غلیظ شود.

 

3. در آخر آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

لینک به دیدگاه

چیزکیک کدو حلوایی با روکش شکلات

 

 

• تعداد: 48 تکه

• زمان تهیه: 35 دقیقه

• زمان پخت: 35 دقیقه

• زمان سرد شدن: 2 ساعت

 

مواد لازم

 

• نصف پیمانه کره

• 500 گرم جودوسر

• 500 گرم پنیر خامه ای نرم شده

• 1 ¾ پیمانه شکر

• سه عدد تخم مرغ

• 425 گرم پوره کدو حلوایی

• یک قاشق چایخوری ادویه کدوحلوایی

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک پیمانه شکلات 50 درصد

• ¼ پیمانه کره

• 48 عد مغز گردو

 

روش تهیه

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی را با فویل بپوشانید و فویل را چرب کنید. نصف پیمانه کره را با جودوسر در مخلوط‌کن مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را کف سینی آماده شده فشار دهید و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید.

 

2. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی و سرعت متوسط با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. تخم مرغ ها را یکجا اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. کدو حلوایی، وانیل، ادویه پای و نمک را اضافه کنید. در آخر، مخلوط کدوحلوایی را روی نان جویی که در فر پخته اید، بریزید.

 

3. مواد را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر بگذارید تا کناره های مواد پف کند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

4. در کاسه متوسط مایکروفر، تکه های شکلات و ¼ پیمانه کره رابا هم مخلوط کنید. مایکروفر را روی قدرت 100 درصد تنظیم کنید و مواد را 30 تا 60 ثانیه حرارت دهید تا نرم شوند. هم بزنید تا همه مواد آب و نرم شوند. شکلات مایع را روی چیزکیک بریزید و سطح آن را صاف کنید. با فواصل مشخص، دانه های گردو را روی کیک بچینید. پس از خنک شدن، با چاقوی تیز آن را به تکه های هم اندازه تقسیم کنید.

لینک به دیدگاه

پای بهشتی کدوحلوایی

 

 

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان خنک شدن: 30 دقیقه

• زمان پخت: یک ساعت

 

مواد لازم

 

• 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده

• ¼ پیمانه شکر

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• یک عدد تخم مرغ همزده

• خمیر آماده پای*

• 1 ¼ پیمانه پوره کدو حلوایی

• یک پیمانه شیر غلیظ

• دو عدد تخم مرغ همزده

• ¼ پیمانه شکر قهوه ای

• ¼ پیمانه شکر

• یک قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/4 قاشق چایخوری نمک

• 1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

• نصف پیمانه گردوی خرد شده

• دو قاشق غذاخوری کره آب شده

• دو قاشق غذاخوری آرد کامل

• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ¼ پیمانه شکر، وانیل و یک عدد تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آنها را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

 

2. در این فاصله، سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر آماده پای را با وردنه باز کنید تا یک دایره با قطر 30 سانتی متر به دست بیاید. سپس خمیر را داخل قالب پای بگذارید. مخلوط پنیر را داخل آن بریزید. لبه های خمیر را به داخل برگردانید و آنها را فرم دهید.

 

3. در یک کاسه متوسط، کدوحلوایی، شیر، دو عدد تخم مرغ، ¼ پیمانه شکر قهوه ای، ¼ پیمانه شکر، دارچین، نمک و جوزهندی را با هم مخلوط کنید. با دقت آنها را روی مخلوط پنیر بریزید.

 

4. روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. فویل را بردارید و 25 دقیقه دیگر بپزید.

 

5. در این فاصله، گردو، کره، آرد و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی پای بریزید و 10 تا 15 دقیقه بپزید.

 

خمیر پای

 

مواد لازم

 

• 1 ¼ پیمانه آرد کامل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/3 پیمانه روغن قنادی

• 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب سرد

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک مخلوط کن روغن تردکنندهٔ شیرینی (روغن قنادی که به آن شورتنینگ هم می گویند) را خرد کنید تا به اندازه نخود در بیاید. یک قاشق غذاخوری آب روی مخلوط بریزید و با چنگال هم بزنید. به قدری آب بریزید که خمیر شکل بگیرد. سپس آن را به شکل توپ گلوله کنید.

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

نمیدونم جای این مطلب درسته؟

 

کیک کدو حلوایی با کشمش در آون تستر

 

این دستور رو من از چندتا دستور ایده گرفتم موادش کم و یا زیاد شده

مواد لازم:

 

آرد سفيد 2 پيمانه

شكر يك پيمانه سر پُر

بيكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري

دارچين 2 قاشق مرباخوري

كشمش پلويي يك پيمانه سرخالی

نمك 8/1 قاشق مرباخوري

تخم مرغ 4 عدد

كدو حلوايي 500 گرم

روغن مايع 1/2 پيمانه

گردو خُرد شده نصف پیمانه تا یک پیمانه(من نداشتم )

روش تهيه:

 

كدو حلوايي را آبپز كنيد و بعد از پخت پوست کنده و رنده یا لِه كنيد. آون تستر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. آرد ، شكر ، دارچين ، بيكينگ پودر و نمك را الک و با ، كشمش(شسته و خشک شده) مخلوط كنيد.

در ظرف دیگر ,تخم مرغ ها را با همزن خوب بزنيد. تخم مرغ زده شده، كدوحلوایی و روغن را با هم مخلوط كنيد.

وسط مواد آردي و خشك را باز كنيد و مخلوط تخم مرغ و كدو حلواي را در آن بريزيد و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد با يكديگر مخلوط شود.

سپس مواد کیک را در قالب مورد نظر ریخته و با دمای 150 درجه با هردوشعله(بالا و پایین)به مدت 30ساعت بپزید.

ممکنه آون تستر شما مدت کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشه بعد از 20 دقیقه چک بفرمایید که پخته یا نه؟

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...