Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ ای آدم زرنگ اسم میدان رو بگو میگماااا،بگم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/MENTION];1315883]میگماااا،بگم؟؟ خوب یه راهنمایی میکنم این میدان با تنها چهارراه این شهر هم نام هست 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ خوب یه راهنمایی میکنم این میدان با تنها چهارراه این شهر هم نام هست من که راهنمایی نمیخوام که ! من بچه ی همین شهرم میخوام نگم که یکی دیگه جوابو بده 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ میدان امیر کبیر داری نزدیک میشی یکم دیگه فکر کن از مفاخر فرهنگ و هنر کشورمون بوده خودم عاشق آثارشم 60 سالی هست همسایه عطار شده ! 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ داری نزدیک میشی یکم دیگه فکر کن از مفاخر فرهنگ و هنر کشورمون بوده خودم عاشق آثارشم 60 سالی هست همسایه عطار شده ! سهراااااااااااااااب 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ سهراااااااااااااااب نهههههه حدس نزن یه سرچی بزن این راهنمایی رو هم میکنم اگه کسی نتونست بفهمه کجاست خودم میگم میدانی 4 ضلعی تقریبا بزرگیه تو کاشان که 4 تا از خیابان های قدیمی شهر بهش منتهی میشن امتداد خیابان شمالی اون به تنها 4 راه این شهر میرسه که به نام همین میدان معروفه خیابان شرقی اون که همراستا با بازار قدیمی این شهره تب و تاب بازاری داره خیابان غربی رو 300 متر جلوتر بریم به مسجد و مدرسه آقا بزرگ میرسه و 400-500 متر جلوتر اون هم به خیابان علوی که مجموعه خانه های تاریخی کاشان در اون قرار داره میرسیم خیابان جنوبی اون هم معروف به دروازه اصفهانه و مسافرین شهر گل و گلاب قمصر از ضلع جنوب این میدان راهی میشن تلاطم اطراف میدان همچون آثار استاد رنگارنگ و فضای داخل میدان مثل خود استاد آرامشی در درون داره با همه راهنمایی نتونی بگی ازت ناامید میشمااااا 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ نهههههه حدس نزن یه سرچی بزن این راهنمایی رو هم میکنم اگه کسی نتونست بفهمه کجاست خودم میگم میدانی 4 ضلعی تقریبا بزرگیه تو کاشان که 4 تا از خیابان های قدیمی شهر بهش منتهی میشن امتداد خیابان شمالی اون به تنها 4 راه این شهر میرسه که به نام همین میدان معروفه خیابان شرقی اون که همراستا با بازار قدیمی این شهره تب و تاب بازاری داره خیابان غربی رو 300 متر جلوتر بریم به مسجد و مدرسه آقا بزرگ میرسه و 400-500 متر جلوتر اون هم به خیابان علوی که مجموعه خانه های تاریخی کاشان در اون قرار داره میرسیم خیابان جنوبی اون هم معروف به دروازه اصفهانه و مسافرین شهر گل و گلاب قمصر از ضلع جنوب این میدان راهی میشن تلاطم اطراف میدان همچون آثار استاد رنگارنگ و فضای داخل میدان مثل خود استاد آرامشی در درون داره با همه راهنمایی نتونی بگی ازت ناامید میشمااااا بعد اینکه گفتم سهراب تازه به عمق گاف پی بردم استاد کمال الملک 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ بعد اینکه گفتم سهراب تازه به عمق گاف پی بردماستاد کمال الملک تبریک میگم بالاخره گفتی هانیه جان نوبت شماست 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم بالاخره گفتی هانیه جان نوبت شماست به نام خدا من این موفقیت رو تقدیم میکنم به خونواده م و بعد از اون به نواندیشان میشه فردا شب بذارم؟؟ الان عکس ندارم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ فقط برا اینکه بدقولی نکرده باشم این عکسو گذاشتم وگرنه میخواستم ســـــــخخخخت باشه!!! شانس دارین دیگه 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ میدونه مامان جان میدونهیه خورده توجه کن به عکس اونایی که در کمترین زمان به کرمانشاه سفر میکنن اینجا رو باید بشناسن ای آدم زرنگ :spiteful: 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ بهترین مزیت این تاپیک برا من اینه که هر جا میرم....دیگه بیخیال از کنار میدوناش نمیگذرم! هیچکدوم ازینارو ندیدم تا حالا:icon_pf (34):چرا اخه!!! 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اونایی که در کمترین زمان به کرمانشاه سفر میکنن اینجا رو باید بشناسن ای آدم زرنگ :spiteful: خوب بلدی ظریف راهنمایی کنیا! ای آدم زرنگ! نکنه تونم کرمانساهیی؟؟ منم گفتم احتمالا بچه های اینجا پروازین اینم یه عالمه راهنمایی:w589: 7 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ فقط برا اینکه بدقولی نکرده باشم این عکسو گذاشتم وگرنه میخواستم ســـــــخخخخت باشه!!! شانس دارین دیگه این کجاش میدونه آخه؟ یه خورده راهنمایی کن حداقل 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ این کجاش میدونه آخه؟ یه خورده راهنمایی کن حداقل تو دهات ما میدوناش این شکلیه یه میدونه بزرگه اول شهر کرمانشاه! البته زاویه جوریه که بزرگتر نشون داده ! زرنگ بوده این مردمی هم که میبینی مسافرای نوروزین اون صدفه هم سفره هفت سینه. ضلع غربیشم فرودگاست:icon_pf (34): همش راهنمایی کردم:viannen_38: 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ تو دهات ما میدوناش این شکلیهیه میدونه بزرگه اول شهر کرمانشاه! البته زاویه جوریه که بزرگتر نشون داده ! زرنگ بوده این مردمی هم که میبینی مسافرای نوروزین اون صدفه هم سفره هفت سینه. ضلع غربیشم فرودگاست:icon_pf (34): همش راهنمایی کردم:viannen_38: اي آدم زرنگ! پيشنهاد ميكنم يه تبليغاتي , چيزي انجام بديد ميدون هاي شهرتون خيلي ناشناخته ان ميدون به اين بزرگي اونم كنار فرودگاهتون رو كسي نميشناسه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ تو دهات ما میدوناش این شکلیهیه میدونه بزرگه اول شهر کرمانشاه! البته زاویه جوریه که بزرگتر نشون داده ! زرنگ بوده این مردمی هم که میبینی مسافرای نوروزین اون صدفه هم سفره هفت سینه. ضلع غربیشم فرودگاست:icon_pf (34): همش راهنمایی کردم:viannen_38: پاشو بیا بگو کجا بود بابا سرکارمون گذاشتی 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ اي آدم زرنگ! پيشنهاد ميكنم يه تبليغاتي , چيزي انجام بديد ميدون هاي شهرتون خيلي ناشناخته ان ميدون به اين بزرگي اونم كنار فرودگاهتون رو كسي نميشناسه شما که راست میگی پاشو بیا بگو کجا بود بابا سرکارمون گذاشتی یا حضرت خضر!!! السلام علیک یا خضر نبی ممد این تویی؟؟ چرا این ریختی کردی خودتو؟؟:w58: یکم سرچ کن آواتار قشنگ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده