رفتن به مطلب

ماکارون لیمویی با پنیر ماسکارپونه آلبالویی


afa

ارسال های توصیه شده

تعداد: 12 عدد

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

زمان پخت: 9 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت برای هر کلوچه

 

 

ماکارون نیز یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می‌شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می توان نام برد. معمولا وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می‌شود. اما در این مطلب ما ماکارون با مغز پنیر ماسکارپونه و آلبالو را انتخاب کرده ایم.

 

مواد لازم

 

• 1.5 پیمانه پودر مغز بادام

• 1 ¼ پودر قند

• سه عدد سفیده تخم مرغ

• نصف قاشق چایخوری وانیل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ پیمانه شکر

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

• پنیر ماسکارپونه با طعم آلبالو*

 

 

طرز تهیه

 

1. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط پودر مغز بادام و پودر قند را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

2. در کاسه هم‌زن، سفیده های تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید. با سرعت متوسط همزن برقی هم بزنید تا کف کند. به تدریج شکر (یک قاشق چایخوری در هر مرتبه) را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا کف ایجاد شده غلیظ و سفت شود. سپس مخلوط بادام و پودر قند را اضافه کنید.

 

3. با استفاده از کیسه بزرگ شیرینی پزی، از مایع به دست آمده دایره هایی به قطر 5 سانتی متر روی کاغذهای روغنی بسازید. بین هر دایره حدود 2.5 سانتی متر فاصله بگذارید تا هنگام پخت به هم نچسبند. پیش از قرار دادن سینی درون فر، حدود نیم ساعت آن را بیرون بگذارید.

 

4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. ماکارون ها را به مدت 9 تا 10 دقیقه داخل فر بپزید. سپس بگذارید تا خنک شود. در آخر، با احتیاط آنها را از کاغذ جدا کنید.

 

5. برای وسط ماکارون، باید ماسکارپونه را به کف صاف یک کلوچه بمالید و یک لایه دیگر کلوچه روی آن بگذارید.

 

ماسکارپونه آلبالویی

 

میزان: ¾ پیمانه

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

 

مواد لازم

 

• ¼ پیمانه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای، نرم شده

• یک قاشق غذاخوری کره، آب شده

• یک قاشق غذاخوری عسل

• یک پیمانه پودر قند

• دو قاشق غذاخوری آلبالوی خشک، خرد شده

• نصف قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده

• کمی رنگ غذای قرمز

• 2 تا 4 قاشق چایخوری آب لیموترش

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه بزرگ، پنیرماسکارپونه (یا پنیر خامه ای)، کره و عسل را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. به تدریج، پودر شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آلبالوی خشک و پوست لیمو را اضافه کنید. چندقطره رنگ غذای قرمز بریزید تا صورتی شود. آب لیمو ترش را اضافه کنید و هم بزنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...