رفتن به مطلب

آموزش انواع پیتزا


ارسال های توصیه شده

پیتزا صبحانه تابستانی

 

تعداد: 6 عدد

زمان تهیه: 45 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت

 

مواد لازم

 

• 30 گرم خمیر ترش

• دو قاشق غذاخوری شکر

• یک پیمانه آب گرم

• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک پیمانه آرد کامل گندم

• نصف پیمانه آرد کامل

• نصف پیمانه جودوسر پوست کنده

• 230 گرم مارچوبه تازه

• ¾ پیمانه پنیر چدار

• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده)

• 3 عدد تخم مرغ آب پز سفت شده (خرد شده)

• 115 گرم ژامبون گوشت

• سس فلفلی

 

طرز تهیه

 

1. قالب پیتزا را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. آب، روغن و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آرد و جودوسر پوست کنده را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را 20 دقیقه در جای گرم نگهدارید.

 

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید خمیر را به اندازه قالب باز کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

 

3. در همین فاصله، مارچوبه را ریز خرد کنید و با ¼ پیمانه آب داخل مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود. البته باید روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. دو دقیقه پخت کافی است. آنها را آبکش کنید. خمیر پخته شده را از فر خارج کنید. روی آن پنیر بریزید. روی پنیر مارچوبه، تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی و باقی مانده پنیر را بریزید. به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. در آخر با سس سرو کنید.

لینک به دیدگاه

پیتزا کبابی

 

تعداد: 8 عدد

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان گریل شدن: 6 تا 8 دقیقه

 

مواد لازم

 

• 3.5 تا 4 پیمانه آرد کامل

• کمی خمیر مایه

• یک قاشق غذاخوری شکر

• 1.5 قاشق چایخوری نمک

• 1 1/3 پیمانه آب داغ

• 1/3 پیمانه روغن

• آرد اضافه برای باز کردن خمیر

• روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا

• سس پیتزا

• پنیز موتزارلا

• موادی که دوست دارید داخل پیتزا بریزید

 

طرز تهیه

 

1. کباب پز را آماده کنید.

 

2. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. 5 دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.

 

3. 8 چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتی متر باز کنید.

 

4. هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت 4 دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.

 

5. سس پیتزا را روی خمیر بمالید. در آخر پنیر و موادی که دوست داخل داخل پیتزا بریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم باشد.

لینک به دیدگاه

تزا مکزیکی با سوسیس

 

تعداد: 4 عدد

زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

 

 

مواد لازم

 

• 230 گرم سوسیس پرادویه

• یک پیمانه سالسا با ذرت و نخود فرنگی

• روغن

• 4 عدد نان تورتیلا

• یک پیمانه مخلوط 4 نوع پنیر (موتزارلا، پارمسان، چدار و گودا)

• یک عدد آوکادو خرد شده

• 4 عدد پیازچه خرد شده

• ¼ پیمانه گشنیز خرد شده

• پوست لیمو رنده شده

 

طرز تهیه

 

1. سوسیس ها را خرد و با روغن در تابه سرخ کنید. سالسا را در یک قابلمه گرم کنید.

 

2. سینی فر را چرب کنید. نان های تورتیلا را داخل آن بچینید. روی آنها پنیرها را بریزید. نان را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود. روی نان ها سالسای گرم، سوسیس سرخ شده، آووکادو، پیازچه و گشنیز بریزید. در آخر کمی پوست رنده شده لیمو بپاشید و سرو کنید.

لینک به دیدگاه

مینی پیتزا گوجه فرنگی و ریحان

 

تعداد: 16 عدد

زمان تهیه: 25 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

 

• خمیر پیتزای ساده

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 450 گرم پنیر موتزارلا

• سه پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده

• 4 حبه سیر رنده شده

• نصف پیمانه برگ تازه ریحان

• پودر فلفل سیاه

• روغن زیتون (اضافه)

 

طرز تهیه

 

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورق روغنی را چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر پیتزا را آماده کنید. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر کدام از چانه های خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و روی ورقه روغنی یا سینی فر بگذارید. با قلم مو روی سطح خمیر روغن بمالید. با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید. خمیر را به مدت 20 دقیقه بپزید.

 

2. خمیر را از فر خارج کنید. روی آن پنیر، گوجه فرنگی و سیر بریزید. 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود. روی پیتزا برگ ریحان و پودر فلفل سیاه و در صورت تمایل، روغن زیتون بپاشید.

لینک به دیدگاه

پیتزا پیاز کاراملی

 

تعداد: 4 عدد

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

 

مواد لازم

 

• یک عدد پیاز قرمز درشت، خلال شده

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 4 عدد نان پیتا

• یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده

• ¾ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده

• ¼ پیمانه پنیر رومانو، رنده شده

• ¼ پیمانه برگ تازه ریحان، خرد شده

 

طرز تهیه

 

1. در یک قابلمه کوچک خلال های پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.

 

2. یک طرف نان های پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی و پنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.

 

3. دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. 5 تا 10 دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیر آب شود. از روی حرارت بردارید و با برگ های ریحان سرو کنید.

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

پیتزا گوشت قلقلی

 

تعداد: 8 عدد

زمان تهیه: 40 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• یک عد تخم مرغ، هم زده

• ¼ پیمانه خرده نان

• دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو، رنده شده

• دو قاشق غذاخوری شیر

• نصف قاشق چایخوری ارگانو یا آویشن

• یک حبه سیر رنده شده

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

• 340 گرمگوشت چرخ کرده

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• خمیر پیتزا

• بلغور ذرت

• سس پیتزا

• دو پیمانه پنیر پرولون

• ¼ پیمانه خلال پیاز قرمز

 

طرز تهیه

 

1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

 

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ هم زده، خرده های نان، پنیر رومانو، شیر، اورگانو، سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گوشت را قلقلی کنید.

 

3. در یک تابه بزرگ، گوشت قلقلی ها را در روغن زیتون روی حرارت متوسط بپزید. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغنشان گرفته شود. پس از خنک شدن، آنها را از وسط دو نیم کنید.

 

4. روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیرهای پیتزا را باز کنید.

 

5. روی قالب پیتزا بلغور ذرت بپاشید. خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر، سس پیتزا بمالید و مقداری از پنیر را بریزید. روی پنیر، گوشت قلقلی، فلفل شیرین و نیمی از پیاز را بریزید.

 

6. پیتزا را به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر بگذارید تا مواد پخته شود.

لینک به دیدگاه

پیتزا رولی گوجه فرنگی

 

تعداد: 10 عدد

زمان تهیه: 45 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• دو پیمانه آب گرم

• دو بسته خمیر مایه خشک

• 6 پیمانه آرد کامل

• 2.5 قاشق چایخوری نمک دریایی

• یک حبه سیر درشت

• سه پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده

• نصف پیمانه پنیر رنده شده پارمسان

• ¼ پیمانه روغن زیتون اضافه

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 110 گرم ژامبون گوشت، خرد شده

• یک پیمانه برگ ریحان

• روغن زیتون

• ریحان تازه

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه بزرگ، آب گرم و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. آرد و دو قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را روی سطح صاف بگذارید حدو 8 دقیقه با دست ورز دهید تا نرم و کشسان شود. چانه های کوچکی از خمیر درست کنید. آنها را داخل کاسه بزرگی که با روغن چرب شده است قرار دهید. روی چانه های خمیر نیز کمی روغن بمالید. با حوله آشپزخانه روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید یک تا دو ساعت در دمای آشپزخانه بماند تا حجم آن دوبرابر شود.

 

2. برای تهیه سس، سیرها را له یا رنده کنید، یک نوک انگشت نمک بزنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. گوجه فرنگی، پارمسان، ¼ پیمانه روغن، پوست لیمو، فلفل و نصف قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید.

 

3. سینی فر را طبقه سوم پایین بگذارید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید.

 

4. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. ژامبون و برگ های ریحان را روی آن بریزید. سس گوجه فرنگی را در مرکز خمیر بریزید. بالا و پایین خمیر را روی مواد تا کنید و مستطیل را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. رول ها را با فاصله 5 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید. سطح رول ها را کمی فشار دهید تا کمی مواد بیرون بزنند.

 

5. آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا سطح خمیر طلایی شود. هنگام سرو کمی روغن زیتون و برگ ریحان روی آنها بپاشید.

لینک به دیدگاه

پیتزا قارچ مخلوط

 

تعداد: 12 عدد

زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• خمیر پیتزا

• 225 گرم پنیر موتزارلا

• دو عدد پیاز درشت و شیرین، خلال شده

• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• سه پیمانه قارچ خرد شده (انواع مختلف همچون دکمه ای، صدفی، قیفی، مورکلا و ...)

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده

• جعفری تازه

 

طرز تهیه

 

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را طبق دستور آماده کنید. خمیر را به شکل مستطیلی باز کنید. کف سینی فر را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن پنیر بپاشید.

 

2. در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن زیتون و حرارت متوسط سرخ کنید و 15 دقیقه در تابه رابگذارید تا پیاز سبک شود. در ظرف را بردارید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شود. تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

3. در یک تابه کوچک، قارچ ها، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و سیر و رزماری را با هم مخلوط کنید. با حرارت متوسط تفت دهید. مخلوط قارچ را روی پنیر بریزید و روی آن پیازها را بریزید.

 

4. به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا زیر خمیر برشته و طلایی شود. از فر خارج کنید. 5 دقیقه بعد روی آن جعفری تازه خرد شده بریزید و به شکل مربع های کوچک برش دهید.

لینک به دیدگاه

پیتزا کنگر فرنگی طعم‌دار

 

تعداد: 8 عدد

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه در دمای 500 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• خمیر پیتزا با آرد کامل یا خمیر غلات با عسل *

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو عدد پیاز درشت خلالی شده

• دو قاشق غذاخوری شکر

• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

• 110گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی)، خلالی

• 450 گرم فلفل قرمز سرخ شده

• 1.5 پیمانه سس سالسا

• یک پیمانه زیتون سیاه خرد شده

 

طرز تهیه

 

1. خمیر را دو ساعت پیش از استفاده از یخچال خارج کنید. فر را با حرارت 500 درجه فارنهایت گرم کنید.

 

2. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به مدت 10 دققیه در روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند. سرکه بالزامیک و شکر را به آن اضافه کنید. تا حدی بپزید که مواد قل قل کنند. پیاز را داخل آبکش بریزید (زیر آن کاسه بگذارید) و 3 دقیقه فرصت دهید تا آب آن کشیده شود. آب کاسه را دوباره داخل تابه بریزید تا به غلظت عسل در بیاید. از روی حرارت بردارید. پیازها را دوباره داخل تابه بریزید تا همه مواد به خورد هم بروند. آنها را کنار بگذارید.

 

3. برای تهیه پیتزا، خمیر را به اندازه قالب باز کنید. روی آن مخلوط پیاز، آرتیشو، فلفل، سالسا، پنیر و زیتون بریزید. به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید.

 

همراه با پنیر

 

• مواد بالا را تهیه کنید و به آن نصف پیمانه برای هر پیتزا پنیر موتزارلا، چدار، گودا و پارمسان اضافه کنید. یا می توانید ¼ پیمانه پنیر فتا یا بلوچیز به هر پیتزا اضافه کنید.

 

همراه با گوشت

 

• به مواد بالا می توانید ¼ پیمانه گوشت مرغ، سالامی، پپرونی، بوقلمون، کراکف، سوسیس یا ژامبون هم برای هر پیتزا اضافه کنید.

لینک به دیدگاه

پیتزا مرغ

 

تعداد: 6 عدد

زمان تهیه: 25 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• 340 گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی

• دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی

• یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی

• نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی

• روغن

• 280 گرم خمیر پیتزا

• نصف پیمانه سس تاکو

• نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده

 

طرز تهیه

 

1. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.

 

2. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.

 

3. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت 13 تا 18 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...