رفتن به مطلب
  • 0

کمک در مورد شناخت پایاننامه

گـنـجـشـک

سوال

سلام دوستان

یه سوال فوری دارم....خواهش میکنم کمکتونو از من دریغ نکنین

من باید تو مدت الان تا پس فردا فصل شناخت پایانناممو ببندم.:ws3:...نمیدونم چ مطالبی و با چه ترتیبی بذارم...ممنون میشم کمکم کنید

موضوعمم این هست: ارزیابی پیاده راه 17 شهریور

• Like 5
لینک به دیدگاه

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

باید اول ببینی توی چه منطقه ای هست

مالعات شناخت منطقه

مطالعات طرح های فرا دست

هم نین طرخی برای خود 17 شهریور هست شناخت هم دارم کپی پیست :دی

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 0

چون میخوای تا دو روز دیگه جمع کنی نمیتونی شناختت رو خوب ببندی پس سعی کن بیشتر بحثای کاربری زمین و سرانه ها و مخصوصا بحث شبکه ارتباطی و حمل و نقل و دسترسی ها رو بیاری که به پایان نامت ربط داره،بافت فرسوده منطقت رو توی شناخت بیار چون واسه ارزیابیت لازم میشه چون دارن کاربری زمین اون خیابون رو عوض می کنن و یه سری ساخت و ساز جدید انجام میدن و تو باید ببینی آیا توجیه اقتصادی داره توی اون منطقه چنینی اتفاقی بیفته یا نه؟

بحث سرانه ها هم مهمه چون یه سری کاربری های جدید تزریق میشه و یه سری کاربری حذف یا کم میشه و باید ببینی چه تاثیری روی سرانه ها میذاره

مباحث اقتصادیش هم مهمه

فعلا همینا به ذهنم رسید

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام دوستان

یه سوال فوری دارم....خواهش میکنم کمکتونو از من دریغ نکنین

من باید تو مدت الان تا پس فردا فصل شناخت پایانناممو ببندم.:ws3:...نمیدونم چ مطالبی و با چه ترتیبی بذارم...ممنون میشم کمکم کنید

موضوعمم این هست: ارزیابی پیاده راه 17 شهریور

باریکلا باریکلا:ws3::ws3:

نکاتی که جوزف گفت رو حتما انجام بده. کاملا درسته. علاوه بر اونا دو مورد هم به نظر من رسید. یکی اینکه این شبکه پیاده به چه نحوی به سیستم حمل و نقل عمومی اتصال داره.. آیا فاصله اش مناسبه؟اگه یکی وارد مسیر بشه و نیاز پیدا کنه به وسیله نقلیه فاصله جوری هست که مشکلی نداشته باشه یا نه؟یکی بحث آسایش پیاده و امکاناتی که این پیاده که وارد این مسیر میشه واسه آسایش، آرامش و... فراهم شده. همون بحث کاربری های پشتیبان که تو محیطهای پاسخده هست رو هم حتما باید بررسی کنی. یه مقایسه بین حالش و قبل از پیاده راه سازیش انجام بدی خوبه که این نیاز به پرسش نامه داری که با توجه به زمان زیادی که داری بیخیالش بشی بهتره:ws3::icon_pf (34)::vahidrk:.

کاربری ها و بقیه رو هم که جوزف فرمود

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

نکاتی که جوزف گفت رو حتما انجام بده. کاملا درسته. علاوه بر اونا دو مورد هم به نظر من رسید. یکی اینکه این شبکه پیاده به چه نحوی به سیستم حمل و نقل عمومی اتصال داره.. آیا فاصله اش مناسبه؟اگه یکی وارد مسیر بشه و نیاز پیدا کنه به وسیله نقلیه فاصله جوری هست که مشکلی نداشته باشه یا نه؟یکی بحث آسایش پیاده و امکاناتی که این پیاده که وارد این مسیر میشه واسه آسایش، آرامش و... فراهم شده. همون بحث کاربری های پشتیبان که تو محیطهای پاسخده هست رو هم حتما باید بررسی کنی. یه مقایسه بین حالش و قبل از پیاده راه سازیش انجام بدی خوبه که این نیاز به پرسش نامه داری که با توجه به زمان زیادی که داری بیخیالش بشی بهتره:ws3::icon_pf (34)::vahidrk:.

بچه ها مرسی...چیز دیگه ام ب اذهان مبارکتون رسید بهم بگید:ws3:

بعدشم شمایی که میخندی...من نمیخام پایانناممو دو روزه ببندم...میخام دهن استادمو ببندم:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 0

چون میخوای تا دو روز دیگه جمع کنی نمیتونی شناختت رو خوب ببندی پس سعی کن بیشتر بحثای کاربری زمین و سرانه ها و مخصوصا بحث شبکه ارتباطی و حمل و نقل و دسترسی ها رو بیاری که به پایان نامت ربط داره،بافت فرسوده منطقت رو توی شناخت بیار چون واسه ارزیابیت لازم میشه چون دارن کاربری زمین اون خیابون رو عوض می کنن و یه سری ساخت و ساز جدید انجام میدن و تو باید ببینی آیا توجیه اقتصادی داره توی اون منطقه چنینی اتفاقی بیفته یا نه؟

بحث سرانه ها هم مهمه چون یه سری کاربری های جدید تزریق میشه و یه سری کاربری حذف یا کم میشه و باید ببینی چه تاثیری روی سرانه ها میذاره

مباحث اقتصادیش هم مهمه

فعلا همینا به ذهنم رسید

نکات مهمو بچه ها گفتن

بهتره شما این مطالبو بیاری یه توضیح در مورد طرحهای فرادست، مطالعات تاریخی و اینکه در گذشته چی بوده، مطالعات حمل و نقل( نحوه اتصال به شبکه های اصلی و فرعی، دسترسی به خطوط حمل و نقل عمومی و ...) و مطالعات کالبدی( مثل دانه بندی، سازمان فضایی و ...)

من خودم خیلی روی شناخت الکی وخت گذاشتم آخراش مجبور شدم تن تن کار کنم اما به شما توصیه میکنم زیاد وخت روی این بخش نزارین که به مشکل من بر نخورین

موفق باشی مینا جان:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0

گفتنی ها رو دوستان گفتن ..

یه مطلبی رو هم من اضافه کنم ، اینکه شما وقتی دارید در مورد پیاده کاری انجام میدید مطمئنن ادراک پیاده ها از فضا و کیفیت های فضایی اهمیت زیادی پیدا میکنه. مهمترین کاری که آیا پیاده راه توقعات پیاده ها رو برآورده میکنه یا نه ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...