Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ محبوب ترین بازیکن چند دهه اخیر فوتبال ایران چه کسی می باشد؟(با انتخاب چندگانه) «از چهرهای قدیمی همچون علی پروین و مرحوم ناصر حجازی استفاده نشده است» «خداداد عزیزی و احمدرضا عابدزاده اضافه شدند! کسانی که قبلا رأی دادند و میخواستند به این دو تن نیز رأی بدن همینجا اعلام کنن ترتیب اثر خواهد داده شد» http://www.noandishaan.com/forums/poll853.html 1-علی کریمی 2-فرهاد مجیدی 3-علی دایی 4-مهدی مهدوی کیا 5-محرم نویدکیا 6-علی منصوریان 7-حمید استیلی 8-جواد نکونام 9-کریم باقری 10-مجتبی جباری 11-خداداد عزیزی 12-احمدرضا عابدزاده 27 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ قاسم جوگیر شدیا !!! ولی نظر سنجی جالبیه من رای دادم 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ قاسم جوگیر شدیا !!! ایول! من میخاستم اینو بگم 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ قاسم جوگیر شدیا !!! ولی نظر سنجی قشنگیه من رای دادم ایول! من میخاستم اینو بگم مگه نمیدونین اینجا یه پا برنامه نوده نظرسنجی میذاریم بچه ها کری خونی هاشون تموم نشه 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ من فوتبالی نیستم.... نمی خواستم رای بدم که نظرسنجیتون خراب نشه....ولی یه دور دیگه که نگاه انداختم دیدم دوتاشونو بیشتر از بقیه دوست دارم! رای دادیم! 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ مگه نمیدونین اینجا یه پا برنامه نودهنظرسنجی میذاریم بچه ها کری خونی هاشون تموم نشه نظر سنجی جالب بود اما از پایان کری خونی خبری نیست 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ آخی! نازی! یکی بیاد به این محرم نویدکیا رای بده دیگه! دلم کباب شد 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ آخی! نازی! یکی بیاد به این محرم نویدکیا رای بده دیگه! دلم کباب شد اصفهونیا باید رأی بدن کجان 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ آقا قاسم خیلی باحالی شما رای دادم 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ رای دادم...جدیدا چه داغ شده بحث این تیمها 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ میشه رای ندیم؟؟ چرا نشه 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ خداداد کو پس؟ ای وای من:icon_pf (34):چندبار مرور کردم گفتم آخرش یه نفر شاخصو فراموش کردم الان که شما گفتی خداداد یادم اومد:icon_pf (34):الان نمیشه دیگه اصلاحش کنم مدیر مدیرا باید بیآن.. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون بابت دعوت ولی من زیاد اهل فوتبال نیستم ولی زمانی از اریک کانتونا و هریستو استوییچکوف خوشم میومد 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون بابت دعوت ولی من زیاد اهل فوتبال نیستم ولی زمانی از اریک کانتونا و هریستو استوییچکوف خوشم میومد خواهش میکنم مهدی جان این بازیکنان دهه 90 میلادی هستناون زمانا یادته 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم مهدی جاناین بازیکنان دهه 90 میلادی هستناون زمانا یادته دیگه واسه ما پیرمردا بازیکنای دهه 90 اسطوره شدن 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ دیگه واسه ما پیرمردا بازیکنای دهه 90 اسطوره شدن جوری میگه پیرمردا که یکی ندونه فکر میکنه50سالشهدهه شصتی هستی دیگه مهدی 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ جوری میگه پیرمردا که یکی ندونه فکر میکنه50سالشهدهه شصتی هستی دیگه مهدی خو بچه های اوایل دهه 60 الان میانسالن دیگه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده