Abbas.H 15,119 ارسال شده در 9 تیر 1392 ضمایر فاعلی و صفات ملکی: همونطور که میبینید ضمایر فاعلی همراه با فعل به کار میرن و صفات ملکی همراه با اسم 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,119 ارسال شده در 9 تیر 1392 ملیت رو میشه به دو صورت گفت: 1- من ایرانی هستم. 2- من اهل ایران هستم. طرز بیان کلمات ایرانی و ایران در زبان انگلیسی هم مثل فارسی متفاوته. به مثال های زیر دقت کنید: 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
fariba gholami nasab 11 ارسال شده در 9 اردیبهشت 1394 سلام دوستان چزا ادامه ندادین؟!!!! به نظر من عالی بود 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,119 ارسال شده در 22 اردیبهشت 1394 سلام دوستان چزا ادامه ندادین؟!!!!به نظر من عالی بود سلام دوست عزیز یه مقدار وقت کم آوردم متاسفانه و دیگه نشد بقیشو برم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
h.khosravi 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1394 سلام دوستان من امروز عضو شدم و با آموزش زبان پایه هستم :hapydancsmil: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,119 ارسال شده در 24 اردیبهشت 1394 سلام دوستان من امروز عضو شدم و با آموزش زبان پایه هستم :hapydancsmil: به نواندیشان خوش اومدید دوست عزیز آماده کردن پست های آموزشی واقعا کار وقت گیریه اگه عمری باقی بود و بچه ها پایه بودن کم کم ادامه میدیم، البته بدون نصرت و فقط قواعد و مکالمه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال