*pedram* 21266 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 هر چند این پست خیلی مورد توجه آقایان قرار نمی گیرد ولی دیدن آن خالی از لطف نیست. كفشهای زنانه كه با اقتباس از اشیاء بی ربط به كفش درست شده اند. 20
*pedram* 21266 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2013 جالب نبودن....مسخره بودن راستش منم خواستم بنویسم مسخره اما گفتم دخترا میان دعوام میکنن که چرا به کفشای ما توهین کردی؟!!! 7
Yekta.M 15459 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 بنظرم جلف ویا مسخره نبودن... جالب بودن و خلاقانه ...کلی هنربخرج دادن البته برای به نمایش گذاشتن تو نمایشگاههای هنری خوب هستن نه برای استفاده اونم تو ایران:icon_pf (34): 10
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 راستش منم خواستم بنویسم مسخره اما گفتم دخترا میان دعوام میکنن که چرا به کفشای ما توهین کردی؟!!! تو ایران هر چیو نشه پوشید یعنی دیگران مسخره ات کردن و تو هم به دید تمسخر نگاش کردی! اینکه وقت و انرژی گذاشته کار خلاقانه انجام بده شکی توش نیست ولی از استعدادش برای خلق یه چیز مضحک و مسخره استفاده کرده بنظرم جلف ویا مسخره نبودن...جالب بودن و خلاقانه ...کلی هنربخرج دادن البته برای به نمایش گذاشتن تو نمایشگاههای هنری خوب هستن نه برای استفاده اونم تو ایران:icon_pf (34): 3
Brightness 762 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 بچه ها با یه نگاه دیگه به کفش ها نگاه کنید. برای جشن های خاص، مهمونی های خاص دخترونه قشنگ نیست آدم از اینا بپوشه؟ متفاوت بودنش،به نظر من که قشنگ بودن توی نوع خودشون 7
*pedram* 21266 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2013 تو ایران هر چیو نشه پوشید یعنی دیگران مسخره ات کردن و تو هم به دید تمسخر نگاش کردی!اینکه وقت و انرژی گذاشته کار خلاقانه انجام بده شکی توش نیست ولی از استعدادش برای خلق یه چیز مضحک و مسخره استفاده کرده البته من خیلی هم با این نظرتون موافق نیستم.چراکه درسته که این کفش ها با فرهنگ کشور ما هارمونی نداره اما امکان داره توی یک کشور دیگه خیلی خواهان داشته باشه و براشون جذابیت داشته باشه. اگه طراح این کفش ها ، این هارو برای کشور ایران طراحی کرده بود من با نظرتون موافق بودم اما اینطور نیست. با گفته دوستان موافقم که طراحی کفش ها خلاقانست و واقعا روشون فکر شده هرچند که برای ما واقعا خنده دار به نظر میان. 6
*lotus* 20275 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 به نظرم تو مراسمای بالماسکه کاربرد داره اما جدا خیلی خلاقانه بود 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 به نظر منم خيلي خلاقانه بود!گرچه شايد براي ما خيلي كاربري نيست! 6
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 جالب بودن اما این یکی خیلی قشنگه .من که دوست دارم اینو برم سفارش بدم 4
ارسال های توصیه شده