Master. 42 ارسال شده در 28 آذر 1394 سلام به هکمپی (زمینه کامپیوتر ویژن ) representation رو چی معنا کنیم بهتره ؟ نمایش بصری؟ نمایش؟ تصویر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
alitablo 18 ارسال شده در 12 بهمن 1395 سلام بر همکاران مترجم به نظرتون ترجمه این جمله چی میشه؟ How was it possible that medicine and the drug business so long preferred older, often hopelessly ineffective drugs and therapies to penicillin? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam39 8,211 ارسال شده در 12 بهمن 1395 سلام بر همکاران مترجمبه نظرتون ترجمه این جمله چی میشه؟ How was it possible that medicine and the drug business so long preferred older, often hopelessly ineffective drugs and therapies to penicillin? سلام به نظر من میشه اینطور معنا کرد که: چرا صنعت پزشکی و دارویی مدتی طولانی، دارو و درمانهای قدیمی و غالبا به طرز ناامید کنندهای بیفایده را به پنی سیلین ترجیح میداد؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
alitablo 18 ارسال شده در 12 بهمن 1395 سلامبه نظر من میشه اینطور معنا کرد که: چرا صنعت پزشکی و دارویی مدتی طولانی، دارو و درمانهای قدیمی و غالبا به طرز ناامید کنندهای بیفایده را به پنی سیلین ترجیح میداد؟ ممنون لطف کردین به نظر خودم هم همین ترجمه درسته 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
eng.l.s 5,556 ارسال شده در 26 فروردین 1396 سلام خسته نباشید من دارم یهقرارداد ترجمه می کنم موضوع کلی قرارداد اینه : the construction of the private 20 kv power station building. من چیزی که براش نوشتم : برق خصوصی ساختمان ایستگاه 20 کیلو ولت ممنونمیشم کمکم کنید 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
meytim 716 ارسال شده در 26 فروردین 1396 سلام خسته نباشید من دارم یهقرارداد ترجمه می کنم موضوع کلی قرارداد اینه : the construction of the private 20 kv power station building. من چیزی که براش نوشتم : برق خصوصی ساختمان ایستگاه 20 کیلو ولت ممنونمیشم کمکم کنید ساخت ساختمان نیروگاه خصوصی 20 کیلوولتی (اگه منظور فقط ساختمان نیروگاه هست) یا ساخت نیروگاه خصوصی 20 کیلوولتی (اگه منظور کل نیروگاه هست) 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
eng.l.s 5,556 ارسال شده در 27 فروردین 1396 ساخت ساختمان نیروگاه خصوصی 20 کیلوولتی (اگه منظور فقط ساختمان نیروگاه هست)یا ساخت نیروگاه خصوصی 20 کیلوولتی (اگه منظور کل نیروگاه هست) ممنونم منظورهمونه پست 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
eng.l.s 5,556 ارسال شده در 31 مرداد 1396 سلام می خوام چند تا کلمات تخصصی مکانیک رو ترجمه کنم یهمنبع خوب سراغ دارید ؟؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال