ثبت نام کنید. , محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. , a3a9ba596e8717f47617a83dbb5..."> ثبت نام کنید. , محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. , a3a9ba596e8717f47617a83dbb5..."> رفتن به مطلب

دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي


پست های پیشنهاد شده

[h=3]عنوان کنفرانس: دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي[/h]

2nd National Conference on Food Science and Technology

 

حوزه(هاي) تحت پوشش:

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
,

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

تاريخ برگزاري: 9 ارديبهشت 1392 تا 10 ارديبهشت 1392

تاريخ برگزاري ميلادی: 2013-04-29 - 2013-04-30

برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان

سایر برگزار کنندگان: تحت حمايت

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

محل برگزاري: قوچان

وضعیت کنفرانس: اطلاع رسانی

 

تاریخ‌های مهم:

مهلت ارسال اصل مقاله: 1391/11/20

اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1391/12/25

مهلت ثبت نام: 1392/1/25[TABLE]

[TR]

[TD]

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

محورهاي همايش:

- روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي

- روشهاي نوين پايش كيفيت

- ايمني مواد غذايي

- فرآورده هاي غذايي ارگانيك

- ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي

- فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي

- نانو فناوري در صنايع غذايي

- مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي

- كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي

- بسته بندي در صنايع غذايي

- بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت

- فرآوري پس ماندهاي كشاورزي

- توليد و ارزش غذايي محصولات بومي

- راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي

- نقش مديريت در صنايع غذايي

- بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي

 

 

 

 

اطلاعات تماس با دبیرخانه:

تلفن دبيرخانه: 05812201188

فکس دبيرخانه: 05812241801

ایمیل: iauq2003@yahoo.com

وب‌سایت:

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...