B-neshan 691 ارسال شده در 3 بهمن 1391 دعوا و خشونت راه حل مشکل شما نیست. زهر چاره ی کار شماست. بهش آبمیوه مسموم بده. Good Luck 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
al_laf1 454 ارسال شده در 3 بهمن 1391 دعوا و خشونت راه حل مشکل شما نیست.زهر چاره ی کار شماست. بهش آبمیوه مسموم بده. Good Luck قرص ملین به خوردش بده ... اگه تو مسافرتی چیزی باشینم که چه بهتر ... قضای حاجت مکرر ، وسط بیابون خدا ، از الیم ترینِ عذابهاست ... دیدم که میگما ... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
B nam o neshan 12,214 ارسال شده در 3 بهمن 1391 حالا اين استارتر تاپيك پيداش نيست ببينيم چيكار كرد؟! طرفو ناكار كرده يا ... 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*lotus* 20,275 ارسال شده در 3 بهمن 1391 دعوا و خشونت راه حل مشکل شما نیست. زهر چاره ی کار شماست. بهش آبمیوه مسموم بده. Good Luck قرص ملین به خوردش بده ... اگه تو مسافرتی چیزی باشینم که چه بهتر ... قضای حاجت مکرر ، وسط بیابون خدا ، از الیم ترینِ عذابهاست ... دیدم که میگما ... یااااا خداااااا :|:|:|:| 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Fahim 9,563 ارسال شده در 4 بهمن 1391 قرص ملین به خوردش بده ... اگه تو مسافرتی چیزی باشینم که چه بهتر ... قضای حاجت مکرر ، وسط بیابون خدا ، از الیم ترینِ عذابهاست ... دیدم که میگما ... طرف مقابل فک کنم طلب مرگ از خدا کنه اگه بخوای عذابش را هم ببینی و جون طرف پسره بعد از هر بار عذاب دیدن میاد پیش خودت می شینه ولی این کار اصلا بهداشتی نیست حداقل اگه میخوای نابودش کنی تمیز این کارو بکن 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 4 بهمن 1391 شعار وقتی کسی باعث رنج شما می شود، دلیلش این است که او درون خودش عمیقا از چیزی رنج می برد و رنج وی در حال لبریز شدن است. اشتباه میکند که ناراحتیش را به شما منتقل میکند، ولی: او نیازی به تنبیه ندارد، او به کمک شما احتیاج دارد. 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Hossein.T 22,594 ارسال شده در 4 بهمن 1391 برو با لگد بزن اونجاش! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
B nam o neshan 12,214 ارسال شده در 4 بهمن 1391 اصلا از استارتر تاپيك خبري نيست! فكر كنم كار دست خودش داده! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Strelitzia 17,128 ارسال شده در 5 بهمن 1391 استارتر عزیز،با راهنمایی های دوستان، بزودی اعدام میشه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
edvin 456 ارسال شده در 6 بهمن 1391 دوستان ... با اینکه خشمم فرو کش کرده پس از چند روز ، اما این کارهایی که شما گفتید حضوری باید انجام بشه من پست اول گفت بودم که نمیخوام ببینمش .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Cinderella 9,897 ارسال شده در 30 فروردین 1392 بخشش چیه بابا یه جوری حال شو بگیر که تا ابد یادش نره چند نفرو اجیر کن بزننش یا اگه دختر بازه شمارشو بده به دوستات حسابی مچلش کنن خلاصه خیلی کارا میشه کرد 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
وئ وئ 1 ارسال شده در 3 اسفند 1399 (ویرایش شده) ببین عسلم این جوری ک من فهمیدم خیلی حالت رو گرفته چند تا پیشنهاد توپ دارم قفط چند تا باری گر می خوای چون گفتی نمی خوای رو در رو باشه 1به یکی از دوستات بگو بهش نزدیک بشه تا حدی که احساس صمیمیت کنن بعد حالشو همون جوری ک حال تورو گرفت بگیره2 سر کارش با یکی از هم کاراش حرف بزن پشت سرش جوری که دیگه فکر کار تو اون جارو نکنه3اسیب مالی مثلا خط انداختن روی ماشین-سوزوندن زنگ منزل از همین کارا دیگه. ویرایش شده در 3 اسفند 1399 توسط وئ وئ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
فکور 276 ارسال شده در 4 اسفند 1399 در 14 ساعت قبل، وئ وئ گفته است : ببین عسلم این جوری ک من فهمیدم خیلی حالت رو گرفته چند تا پیشنهاد توپ دارم قفط چند تا باری گر می خوای چون گفتی نمی خوای رو در رو باشه 1به یکی از دوستات بگو بهش نزدیک بشه تا حدی که احساس صمیمیت کنن بعد حالشو همون جوری ک حال تورو گرفت بگیره2 سر کارش با یکی از هم کاراش حرف بزن پشت سرش جوری که دیگه فکر کار تو اون جارو نکنه3اسیب مالی مثلا خط انداختن روی ماشین-سوزوندن زنگ منزل از همین کارا دیگه. هشت سال گذشته ، معلوم نیست کی مرده و کی زنده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال