noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ حتما باعث افتخاره!! ممنون. ساکمو آماده کردم...بریم.. لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ یه مدته که تو تالار مد شده بیش از 80% بچه های معماری چراغ خاموش میان!:icon_razz: حالا من موندم که برم یکیشونو بزنم تا برای بقیه درس عربت شه و چراغشونو روشن کنن یا خودمم همرنگ جماعت شم... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آآآآآآی مهرازاااااااااااااا کجاییینننننن 4 دیواری خیلی بیشتر فعال بوداااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها امسال کی کنکور ارشد داشت؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اخ اخ اینجا هم به کلی یه مدت خاک خوردها!! لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اخ اخ اینجا هم به کلی یه مدت خاک خوردها!! آره. خیلی وقت آپ نشده! قبل سال تحویل بد نیست تاپیک ها رو خونه تکونی کنیم. فایزه شما منابع کنکور ارشد رو می دونی؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آره. خیلی وقت آپ نشده!قبل سال تحویل بد نیست تاپیک ها رو خونه تکونی کنیم. فایزه شما منابع کنکور ارشد رو می دونی؟ بله بله میتکونیمش یکی نیس بگه تو راس میگی پاشو اتاق خودتو درست کن عید شد!!:icon_pf (34): والا منابع که زیادن، دوستم یه بروشورشو داشت قراره بهم بده اگه عجله نداشته باشی شاید یکی دو روز دیگه برسه دستم از ونوس و زهرا بپرس حتما دارن امسال کنکور دادن، فکر کنم مینا هم کنکور داد امسال لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آره. خیلی وقت آپ نشده!قبل سال تحویل بد نیست تاپیک ها رو خونه تکونی کنیم. فایزه شما منابع کنکور ارشد رو می دونی؟ به به ؛چه پیشنهاد خوبی؛ خونه تکونی تاپیکا :gnugghender: دوستان میتونید تو تالار معماری اگه پستای خراب دید یا لینک خراب یا اگه تاپیکی تو بخش خودش نبود و همچین چیزایی دید که نیاز به جابه جایی حذف ویرایش انتقال و... داشت رو تو تاپیک زیر بگید :[h=3]بهینه سازی تالار معماری[/h] تا بهشون رسیدگی بشه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به به ؛چه پیشنهاد خوبی؛ خونه تکونی تاپیکا :gnugghender: دوستان میتونید تو تالار معماری اگه پستای خراب دید یا لینک خراب یا اگه تاپیکی تو بخش خودش نبود و همچین چیزایی دید که نیاز به جابه جایی حذف ویرایش انتقال و... داشت رو تو تاپیک زیر بگید :بهینه سازی تالار معماری تا بهشون رسیدگی بشه به خودش رسید ونوس جان منابعو برامون میگی خواهر؟اصلا یه مختصری از کنکور بوگو ببینیم چطور بود؟ خواهر من که همش هرچی از این موارد ببینم سریع میام سراغ خودت لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ به به ؛چه پیشنهاد خوبی؛ خونه تکونی تاپیکا :gnugghender: دوستان میتونید تو تالار معماری اگه پستای خراب دید یا لینک خراب یا اگه تاپیکی تو بخش خودش نبود و همچین چیزایی دید که نیاز به جابه جایی حذف ویرایش انتقال و... داشت رو تو تاپیک زیر بگید :بهینه سازی تالار معماری تا بهشون رسیدگی بشه باشه عزیزم اگه دیدم اطلاع میدم. ونوسی شما منابع ارشد رو داری؟ نیاز فوری و فوتی دارم. لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بله بله میتکونیمشیکی نیس بگه تو راس میگی پاشو اتاق خودتو درست کن عید شد!!:icon_pf (34): والا منابع که زیادن، دوستم یه بروشورشو داشت قراره بهم بده اگه عجله نداشته باشی شاید یکی دو روز دیگه برسه دستم از ونوس و زهرا بپرس حتما دارن امسال کنکور دادن، فکر کنم مینا هم کنکور داد امسال این روزا همه لازم داریم یکی بهمون بگه پاشو خوشحال میشم اطلاعات بروشور رو در اختیارمون بذاری. ولی عجله دارم، بذار ببینیم ونوس چی میگه؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من منابع رو دارم الان براتون میذارم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اره واقعا!! ونوس خواهر ما منتظریم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من منابع رو دارم الان براتون میذارم مرسی مینایییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من منابع رو دارم الان براتون میذارم فدایت بشم مرسسسی:hapydancsmil: مینا= دوست روزای سخت لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ فدایت بشم مرسسسی:hapydancsmil:مینا= دوست روزای سخت خدا نکنه عزیزم مرسی گلم این منابع ارشد هست برای تمام گرایش های معماری : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی مینای گل مینا جان جایی هست بشه نمونه کارای اسکیس کنکور بچه ها رو دید؟ کارا در چه حدیه معمولا؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی مینای گل مینا جان جایی هست بشه نمونه کارای اسکیس کنکور بچه ها رو دید؟ کارا در چه حدیه معمولا؟ خواهش میکنم عزیزم ، راستش رو بخوای من که خودم تا حالا ندیدم ، اصلا نمیدونم چه جوری هست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده