mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ مواد لازم: مرغ=1 عدد برنج آب کش (زنده برداشته شود) =2 پیمانه تخم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =2عدد ماست =2 فنجان آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام =2فنجان دارچین ونمک وفلفل =به میزان دلخواه. پیاز=1 عدد زعفران به میزان دلخواه کره= 50 گرم روغن مایع=1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را باپیاز آب پز کرده و2 فنجان آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را نگهداشته وسپس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را ریش ریش کرده .تخم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بریزید. 4 الی 5 صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت 1:30 دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده