رفتن به مطلب

ته چین مرغ در مایتابه


mim-shimi

ارسال های توصیه شده

80934zbos2czegxqpwm2.jpg

 

مواد لازم:

مرغ=1 عدد

برنج آب کش (زنده برداشته شود) =2 پیمانه

تخم

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
=2عدد

ماست =2 فنجان

آب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
=2فنجان

دارچین ونمک وفلفل =به میزان دلخواه.

پیاز=1 عدد

زعفران به میزان دلخواه

کره= 50 گرم

روغن مایع=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را باپیاز آب پز کرده و2 فنجان آب
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را نگهداشته وسپس
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را ریش ریش کرده .تخم
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بریزید. 4 الی 5 صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت 1:30 دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود .

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...