رفتن به مطلب

آشي براي عصرهاي زمستان


ارسال های توصیه شده

شماره خبر: 100831318758

 

 

100831318514.jpg

يكي دو هفته‌اي است كه يك سوپ يا آش هم در برنامه غذايي‌مان داريم، حالا كه به زمستان و سردترين فصل سال مي‌رسيم، آش‌ها هم پيش غذاي مناسبي هستند و هم يك ميان وعده خوب، مخصوصا اگر با گندم تهيه شوند.

براي تهيه اين آش، بايد اين مواد را در اختيار داشته باشيد:

نخود: نصف ليوان، لوبيا چيتي: نصف ليوان،عدس: نصف ليوان، گندم: نصف ليوان، برنج: يك چهارم ليوان، سبزي آش: نيم‌كيلو، اسفناج:نيم‌كيلو، پياز متوسط: 4 عدد، كشك: يك ليوان، روغن سرخ‌كردني، نعنا خشك، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم.

اين آش چگونه تهيه مي‌شود؟ ابتدا بايد نخود، لوبيا، عدس، برنج و گندم را خيس كرده و آبش را عوض كنيد و بعد از چند ساعت روي حرارت بگذاريد تا حسابي بجوشد و كاملا بپزد. البته بعضي‌ها هم مي‌گويند بهتر است عدس را بعد از نيم‌پزشدن حبوبات اضافه كنيد، زيرا عدس زمان زيادي براي پخت نياز ندارد. پيازها را هم خلالي كرده و در روغن سرخ كنيد تا طلايي شود. حالا نيمي از پيازها را برداريد و نيمي ديگر را درون آش بريزيد. وقتي حبوبات كاملا پخت، سبزي‌ها را كه خوب شسته، خشك و خرد كرده‌ايد داخل آش بريزيد. بعد از پخته‌شدن سبزي، مقدار فلفل اضافه كنيد. آش را بچشيد، اگر كم نمك بود كمي نمك هم بريزيد. در آخر كشك را هم اضافه كرده و آش را در ظرف مناسبي ريخته و با نعنا داغ و كشك تزئينش كنيد.

اين آش جان مي‌دهد براي يك عصر زمستاني، حتما يك بار امتحانش كنيد. البته از قديم گفته‌اند نصف لذت خوردن آش به دورهم‌بودن است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...