رفتن به مطلب

نان‌ را در يخچال نگهداري نكنيد!


ارسال های توصیه شده

[h=2]نان‌ را در يخچال نگهداري نكنيد![/h]

سرعت بیات شدن نان داخل یخچال بیشتر است. نشاسته ی نان برای این که بیات نشود، یا باید در محیط گرم باشد یا در محیطی کاملا سرد. فضای خنکی مثل یخچال، به کهنه شدن سریع‌ تر نان کمک می ‌کند

n00176577-b.jpg

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بهترين راه براي نگهداری طولانی‌ مدت‌ نان در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد می ‌شود و وقتی که شما از نان تان رفع انجماد کنید، این ماده ی غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیه ‌‌اش برمی‌ گردد.

 

بهترین راه براي يخ زدايي نان اين است که نان را چند دقیقه پیش از مصرف از فریزر خارج کنید و اجازه بدهید یخ آن در دمای محیط آب شود.

 

راه دیگر این است که نان را روی بخار آب کتری یا سماور بگذارید.

کد مطلب: 176577

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...