رفتن به مطلب

كيك كالباس


ارسال های توصیه شده

مواد اولیه :

  • آردسفيد يك كيلوگرم

  • تخم مرغ 12 عدد

  • کالباس 250 گرم

  • نمك به ميزان لازم

  • كره يا مارگارين 250 گرم

  • روغن زيتون 50 گرم

  • بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري

  • زرده تخم مرغ يك عدد

 

طرزتهيه برای شش نفر:

 

آرد، بيكينگ پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم مرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن زيتون را كم كم به آن بيفزاييد.

 

اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد.

 

كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد.

اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد

 

 

  • 634006288011825428.jpg

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...