رفتن به مطلب

شیرینی کره ای بدون آرد


ارسال های توصیه شده

%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%DA%A9%D8%B1%D9%87%20%D8%A7%DB%8C.jpg

 

 

این یه نوع شیرینی بدون آرده

 

مواد لازمش:

 

سفیده تخم مرغ 3تا

 

پودر شکر 150 گرم

 

پودر گردو150 گرم

 

کره 80 گرم

 

خامه 75 گرم

 

طرز تهیه ش خیلی راحته:

 

سفیده های تخم مرغ رو با پودر شکر خوب می ­زنیم بعد پودر

 

گردو رو بهش اضافه میکنیم. کره و خامه رو مخلوط میکنیم و

 

تو چند مرحله به مواد بالا اضافه میکنیم. کف سینی رو چرب

 

میکنیم وکمی آرد میپاشیم. حالا با یه قاشق چای خوری از

 

مواد برمیداریم و با فاصله توی سینی میچینیم. مقداری پودر

 

پسته یا کنجد روی شیرینی میریزیم. فر رو از قبل با دمای

 

170 درجه سانتی گراد گرم میکنیم وسینی رو در طبقه

 

وسط به مدت 20 دقیقه قرار میدیم تا برشته بشن.من چند

 

دقیقه ای گریل رو هم روشن کردم تا خوب خشک بشن. بعد

 

از در آوردن تا شیرینیها گرمن با کمک کاردک جداشون

 

کنین.این شیرینی خیلی لذیذه امیدوارم امتحان کنین و لذت

 

ببرین.

 

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...