parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ خرما بدون هسته و له شده ------------- 1 کیلو کره --------------------------------------50 گرم مغز گردو ------------------------------150گرم بیسکویت پتی بور ------------------حدود یک بسته پودر نارگیل یا کنجد----------------- برای تزیین طرز تهیه : یک کیلو خرما را که هسته آن رابیرون آوریم و با دست خوب ورز دادیم و له شده را در یک کاسه میریزیم و وسط خرما یک گودی ایجاد میکنیم .کره را در ظرفی ذوب میکنیم و در وسط خرما میریزیم و ورز میدهیم تا به خورد خرما برود سپس مغز گردو را با دست خورد میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و در آخر هم بیسکویت را با دست خورد میکنیم و اضافه میکنیم توجه داشته باشید که تکه های گردو و بیسکویت باید به اندازه ای باشد که زیر دندان احساس شودو میزان بیسکویت هم بستگی به ذائقه خودمان دارد تمام مواد را خوب مخلوط میکنیم و از آن توپهای کوچکی به اندازه یک گردو درست میکنیم و در پودر نارگیل یا کنجد میغلتانیم و نوش جان میکنیم خیلی مقوی و خوشمزه و البته مخصوص برای بچه هایی که از خوردن خرما امتناع میکنن منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده