esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان کسی هس نرم افزاری برای محاسبات بار سردخانه داشته باشه؟؟ لطف عالی متعالی 2 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ شما می تونین از نرم افزار Refrig استفاده کنین. تو نت پیدا نکردم خودم دارم ولی حجمش 300 مگه نمیشه آپ کرد 3 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ شنیدم اینو ولی فک میکنم یک سری مشکلاتی داره استادمون میگف اگه مال شما درسته کرکش جواب درست میده خیلی بهش احتیاج دارم لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ مهندس جان برای محاسبات بار سردخانه شما از نرم افزار COOLPack استفاده کن خیلی بهتر از نرم افزار Refrig اینو بدین خاطر میگم کارکردن با اون ساده می باشد 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ مهندس جان برای محاسبات بار سردخانه شما از نرم افزار COOLPack استفاده کن خیلی بهتر از نرم افزار Refrig اینو بدین خاطر میگم کارکردن با اون ساده می باشد مهندس آدرس دانلودشو اگه داری میشه بزاری؟ لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ablo041, width: 20][/TD] [TD=class: news] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] اوایل فکر میکردم نرم افزار پیچیده ای باید باشه ولی دیدم نه ساده وخوبه شبیه نرم افزار کریره ولی با این تفاسیر که شما باتوجه به نوع محصولی که میخواید نگهداری کنید در سردخونه میاید نوع اون محصول رو وارد میکنید به طبع دمای نگهداری سیب با مرغ و کرفس متفاوته - 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده