رفتن به مطلب

.:: همه چیز در مورد پیـــــــاز ::.


ارسال های توصیه شده

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF][TABLE]

[TR]

[TD=width: 480]پیاز انواع مختلف دارد مانند پیاز سفید، ‌پیاز بنفش، پیاز قرمز و یا مخلوطی از قرمز و بنفش. پیاز در حال حاضر در تمام مناطق دنیا كشت می‌شود ولی گفته می‌شود كه منشاء آن از ایران و افغانستان بوده است و از آنجا به دیگر نقاط دنیا راه یافته است‌. پیاز از زمان‌های ماقبل تاریخ وجود داشته است‌. مردم مصر و كلده از آن در غذاهایشان استفاده می‌كرده‌اند‌. مخصوصاً در مصر پیاز در مراسم مذهبی به‌كار می‌رفته و احترام خاصی داشته است‌. یونانیان و رومیان نیز آن را می‌شناخته و مصرف می‌كرده‌اند.

 

تركیبات شیمیائی :

پیاز دارای تركیبات گوگردی‌، قند‌، كلسیم‌، املاح سدیم و پتاسیم‌، ید‌، سیلیس‌، آهن‌، فسفر و ویتامین‌های A.B.C می‌باشد‌. پیاز دارای اسانس مخصوصی می‌باشد كه در اثر پختن از بین می‌رود‌. پیاز خام فعالیت معده را زیاد می‌كند و در نتیجه ترشح اسید كلریدریك را تشدید می‌كند‌. بنابراین كسانی‌كه ناراحتی معده دارند ممكن است سوزش و درد در معده خود حس كنند‌. این‌گونه اشخاص باید پیاز پخته مصرف كنند كه ترشحات دستگاه هاضمه را منظم كرده اشتها را زیاد و دل درد و نفخ معده را درمان می‌كند‌.

[/TD]

[TD=width: 212]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 696, colspan: 2] خواص داروئی :

۱. پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و دارای خواص بسیاری است.

۲. پیاز ادرارآوری قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند.

۳. برای رفع گاز معده از تنطور پیاز می‌توان استفاده كرد. مقادر مصرف آن ۱۰تا ۱۵قطره است كه باید در آب حل كرده و مصرف نمود‌.

۴. برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه می‌شود‌: ۱۰۰ گرم پیاز خام را با ۴۰۰ گرم آب مخلوط كرده و بپزید تا له شود سپس ۴۰۰ گرم قند روی آن بریزید و بگذارید كه جوش بزند تا قند حل شود سپس آن را صاف كنید و در یخچال قرار دهید‌.

۵. همانطور كه گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین می‌آورد‌. بیماران مبتلا به مرض قند باید حتماً هر روزه از آن استفاده كنید‌.

۶. اگر پیاز را له كنید و در زیر شكم شخصی كه مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهید ادرار را باز می‌كند‌.

۷. پیاز نیم پز برای سوختگی‌ها نیز مؤثر است.

۸. پیاز خام محرك قلب است.

۹. پیاز باكتری‌كش است.

۱۰. پیاز تقویت‌كننده و نرم‌كننده سینه است. برای این منظور پیاز را آب پز كرده و بخورید.

۱۱. پیاز سنگ كلیه را خرد می‌كند‌.

۱۲. پیاز پخته ملین است‌.

۱۳. برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچكانید‌.

۱۴. برای درمان سنگینی گوش آب پیاز را در گوش بچكانید‌.

۱۵. ماسك پیاز روی صورت خون را به‌طرف صورت می‌كشاند و رنگ صورت را درخشان می‌كند‌.

۱۶. پیاز چون گرم است برای كسانی‌كه طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد می‌شود‌.

۱۷. پیاز لثه‌ها را محكم می‌كند‌.

۱۸. پیاز كلسیم دارد دندان‌ها و استخوان‌ها را تقویت می‌كند و از نرمی استخوان جلوگیری می‌كند‌.

۱۹. پیاز معالج عفونت‌های مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو‌، برنشیت‌، گریپ و آسم می‌باشد‌.

۲۰. برای رفع سموم بدن پیاز توصیه می‌شود‌.

۲۱. برای آنكه پیاز زود هضم شود و آنهائی كه معده حساس دارند بتوانند آ نرا بخورند و از خواص آن استفاده كنند باید موقع پختن پیاز مقداری شكر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسان‌تر خواهد كرد‌.

۲۲. برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده كنید بدین صورت كه پوست پیاز را بشوئید و در مقداری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید، سپس آن را در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود. بعدا این شیره را با شكر شیرین كنید و روزی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال كاملاً از بین برود.

۲۳. اگر پشه یا زنبور شما را گزید فوراً یك پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فوراً ساكت می‌شود‌.

۲۴. پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف می‌كنند‌.

۲۵. اگر از بوی پیاز ناراحت می‌شوید می‌توانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید‌.

۲۶. تخم پیاز گرم و خشك است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف می‌شود‌.

۲۷. اگز از تخم پیاز پمادی درست كنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری می‌كند‌.

۲۸. حتماً شنیده‌اید كه در قدیم برای اینكه كسی از اسرار علمی سر درنیاورد آنها را با مركب نامرئی می‌نوشتند و مركب نامرئی چیزی غیر از آب پیاز نیست‌.

۲۹. در خاتمه برای اینكه بوی پیاز شما را ناراحت نكند و اشك از چشمان شما جاری نشود می‌توانید پیاز را زیر آب شیر پوست بگیرید یا اینكه پیاز را در داخل ظرف بزرگ آب قرار دهید و در آب آن را پوست بكنید‌.

30. مضرات خاصی برای مصرف پیاز بیان نشده است.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...