رفتن به مطلب

شيريني‌ مربايي


ارسال های توصیه شده

درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي ‌شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد.

زمان تهيه: 15 دقيقه

زمان پخت: 10 دقيقه

تعداد: 25 عدد

مواد لازم:

 

كره نرم شده نصف پيمانه

شكر يك سوم پيمانه

زرده تخم ‌مرغ يك عدد

وانيل يك سوم قاشق چاي‌ خوري

آرد يك و يك سوم پيمانه

مرباي ميوه 2 تا 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

 

* ابتدا فر را روي دماي 375 درجه ي فارنهايت از پيش گرم كنيد.

* آرد را الك كرده و كنار بگذاريد.

* در يك كاسه ي متوسط، كره را با شكر آن قدر هم بزنيد تا سبك شود و پف كند.

* تخم‌ مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.

* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه كرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود.

اگر خمير، خيلي نرم است، ‌روي آن را پوشانده و به مدت يك ساعت درون يخچال قرار دهيد.

* درون سيني فر، كاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهيد.

* خمير را به اندازه توپ‌ هاي 2/5 سانتي ‌متري تقسيم كنيد و با فاصله 6 سانتي‌ متري از هم، درون سيني فر بچينيد.

* وسط هر شيريني را با انگشت يا هر وسيله‌ اي كه به سايز انگشت باشد، گود كنيد و درون آن را با مرباي ميوه از هر طعمي كه دوست داريد، پُر كنيد.

* شيريني‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني‌ كه طلايي رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش كرده و صبر كنيد تا شيريني ‌ها خنك شوند.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...