Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد. زمان تهيه: 15 دقيقه زمان پخت: 10 دقيقه تعداد: 25 عدد مواد لازم: كره نرم شده نصف پيمانه شكر يك سوم پيمانه زرده تخم مرغ يك عدد وانيل يك سوم قاشق چاي خوري آرد يك و يك سوم پيمانه مرباي ميوه 2 تا 3 قاشق غذاخوري طرز تهيه: * ابتدا فر را روي دماي 375 درجه ي فارنهايت از پيش گرم كنيد. * آرد را الك كرده و كنار بگذاريد. * در يك كاسه ي متوسط، كره را با شكر آن قدر هم بزنيد تا سبك شود و پف كند. * تخم مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد. * آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه كرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود. اگر خمير، خيلي نرم است، روي آن را پوشانده و به مدت يك ساعت درون يخچال قرار دهيد. * درون سيني فر، كاغذ مخصوص پخت را، قرار دهيد. * خمير را به اندازه توپ هاي 2/5 سانتي متري تقسيم كنيد و با فاصله 6 سانتي متري از هم، درون سيني فر بچينيد. * وسط هر شيريني را با انگشت يا هر وسيله اي كه به سايز انگشت باشد، گود كنيد و درون آن را با مرباي ميوه از هر طعمي كه دوست داريد، پُر كنيد. * شيريني ها را به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش كرده و صبر كنيد تا شيريني ها خنك شوند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده