Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ مواد لازم: آرد 1/5 پيمانه زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مايع 1 قاشق غذاخوري شير يك دوم پيمانه بيكينگ پودر 1 قاشق چاي خوري وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري سفيده تخم مرغ 1 عدد مواد داخل ساق عروس: پودر قند يك دوم پيمانه پودر بادام يك پيمانه هل 1 قاشق چاي خوري گلاب 2 قاشق غذاخوري شربت بار به ميزان لازم طرز تهيه: شير، روغن، زرده تخم مرغ، وانيل و بيكينگ پودر را با هم زن بزنيد. آرد را كم كم اضافه كرده تا حدي كه خمير نرم و لطيفي به دست آيد. خمير را كمي ورز داده و سپس بگذاريد نيم ساعت استراحت كند. از خمير كمي برداشته و به صورت خمير باقلوا، نازك پهن كنيد، سپس به دور ني چوبي (قلم خطاطي) بپيچيد و با سفيده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانيد. خمير را با چاقو، به قطعات دو سانتي متري برش داده و داخل روغن داغ سرخ كنيد. سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد مياني را با هم مخلوط كنيد و داخل ني هاي سرخ شده را از اين مواد پُر كنيد. يك سر نان شيريني ها را به شربت بار آغشته كرده سپس داخل پودر پسته يا كنجد بزنيد و در ظرف بچينيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده