رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دانلود گزارش کاراموزی صنایع غذایی

گزارش کاراموزی انجام شده درصنایع غذایی رضوی را در 64 صفحه از طریق لینک زیر میتوانید دانلود نمایید:

 

فهرست مطالب را درزیر مشاهده میفرمایید:

 

معرفی و تاريخچه شرکت.....................5

مقدمه............................6

تعریف شیر.........................6

آزمایشات شیمیایی و میکروبی ...........................10

روش نمونه برداری از شیر های خام ورودی به کارخانه....................11

شرح آزمایشات شیمیایی.........................12

تعیین اسیدیته.......................12

تست الکل.......................12

تعیین درصد چربی شیر و ماست تازه با روش ژربر..............13

تعیین درصد چربی کره.........................14

تعیین درصد چربی پنیر.............................14

تست فسفاتاز قليايي.......................14

تست آنتي بيوتيك..........................15

تست جوش..........................16

انداز گيري ميزان نمك..................16

آزمون های آب (لاک شیت) .................17

تعیین سختی کل...............................17

تعیین سختی کلسیم و منیزیم......................18

قلیائیت فنل و متیل..........................18

pH و دما..................................18

SI (ضریب اشباعیت) .......................................18

شرح آزمایشات ميكروبي.......................19

كلي فرم (Coliform) ...........19

انتروباكترياسه...................... ......20

اشرشيا كلي...............................20

كپك و مخمر............................20

توتال كانت.......................21

آزمون استاف..........................21

فرایند تحویل شیر.......................22

سیستم CIP (Cleaning In Page ) ..........23

دستگاه پاستوریزه و ارسال خط پنیر..................24

خط ماست............................26

ماست چكيده....................27

طريقه بسته بندي ماست چکیده.................28

ماست معمولي.........................29

تهيه كالچر........................29

خط بستني.......................33

حوضچه شکلات....................34

تانک پاستوریزه خامه.....................37

خامه ساده.......................37

خامه قنادی..........................38

پنیر خامه ای........................38

کره........................................39

شیر پاستوریزه.....................41

شیر استریل..................42

بسته بندی شیر استریل....................42

شیر کاکائو.........................44

دوغ.................................46

پنیر صبحانه..................47

پنیر اولیه پنیر پیتزا........................49

تولید پنیر پیتزا.............................49

پنیر خامه ای..........................50

پنیر UF.........51

واحد فنی................51

تاسیسات..........................53

آب مصرفی کارخانه...................55

تصفیه خانه............................55

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

پسورد : www.noandishaan.com

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
  • 8 ماه بعد...
مرد حسابی تو فایل رو گذاشتی چی میشد با word می گذاشتی . ماندم از دست آدمها ........... حالا این کار یعنی چی ؟

اگه نمیخای نزاری خوب نزار اجبارت نکردن که بزاری

دوست عزیز شاید استارتر فایل word گزارش رو نداشتن:a030:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...