Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ پانورامای فرستاده شده از مریخ نورد کیوریسیتی از کره ی دوست و همسایه مریخ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از پرسنل ناسا و ایشون O-N 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ چه جالب همینجوری میچرخه واسه خودش 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ پانوراما چيه؟ " سراسرنما ":w02: :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ پانوراما چيه؟ " سراسرنما ":w02: :persiana__hahaha: هرچی تو بگی 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ بلی بلی خوشمان آمد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی / یه حس خاصی به ادم دست میده ... یاد این اهنگ Porcupine Tree افتادم ! Stranded here on planet earth It's not much but it could be worse Everything's free here, there's no crowds Winter lasted five long years No sun will come again I fear Chemical harvest was sown And I will wait for you Until the sky is blue And I will wait for you What else can I do? A spaceship from another star They ask me where all the people are What can I tell them? I tell them I'm the only one There was a war but I must have won Please take me with you تنها مانده،روي کره ي زمين متروک خیلی (خوب ) نيست،اما مي تونست بدتر هم باشه اينجا همه چیز ازاد و اختیاریه،هيچ اجتماع و جمعیتی وجود نداره زمستان 5 سال گذشته به درازا کشيده(اشاره به سیاهی و نا امیدی ) مي ترسم ديگه هيچوقت خورشيد نياد. محصول شيميايي کاشته شده( به خاطر اینکه خورشیدی نیست تا نور بتابونه) و من منتظر تو خواهم بود، تا وقتي اسمان آبي شود، و من منتظر تو خواهم ماند، چکار ديگه اي مي تونم بکنم ؟ سفينه اي از ستاره اي ديگر اومد، اونا از من پرسيدند،بقيه مردم کجا هستند ؟! چي مي تونم بهشون بگم ؟! گفتم من تنها انسان اينجا هستم لطفا من رو با خودتون ببريد ! [FLASH=width=4 height=4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده