رفتن به مطلب

دستور تهیه کیک لیمویی به شیوه مارتا استوارت !


ارسال های توصیه شده

52215.jpg

 

 

 

 

 

تنها با كمی تغییر در دستورالعمل یك كیك وانیلی می توانید یك كیك لیمویی خوشمزه تهیه كنید. سفیده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده كنید.

كیك لیمویی

تنها با كمی تغییر در دستورالعمل یك كیك وانیلی می توانید یك كیك لیمویی خوشمزه تهیه كنید. سفیده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده كنید.

 

خامه را با یك چاقوی مخصوص روی كیك بمالید و روی خامه ها را با تكه های لیمو بپوشانید.

lemoncakes.jpg

زمان آماده سازی كیك : 15 دقیقه

زمان كلی پخت كیك لیمویی : 45 دقیقه

مواد لازم برای پختن كیك لیمویی (12 نفر)

1 فنجان كره آب شده

2 و 2/1 فنجان سر پر آرد ( آرد الك شده )

2/1 قاشق چایی خوری بكینگ پودر

2/1 قاشق چایی خوری جوش شیرین

1 قاشق غذاخوری نمك

1 قاشق غذاخوری اسانس لیمو

2 فنجان شكر

2 تخم مرغ بزرگ به علاوه 3 زرده تخم مرغ

4/1 فنجان و 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

1 فنجان سر شیر

1 لیمو تازه بریده شده

خامه زده شده

دستور پخت:

1- فر را با درجه حرارت 350 درجه گرم كنید. یك تكه كره و 4/3 آرد را در یك ماهیتابه ریخته و با هم مخلوط كنید. در یك كاسه با اندازه متوسط باقی مانده آرد بكینگ پودر جوش شیرین نمك و اسانس لیمو را با هم مخلوط كنید.

2- در یك كاسه بزرگ كره ذوب شده و 2/1 فنجان شكر را با یك همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شده و پف كند. درجه همزن را كم كنید ؛ تخم مرغ و زرده ها را اضافه كنید و آنها را با هم بزنید. حالا دو قاشق آب لیموی تازه خود را به مخلوط تان اضافه كنید. سرشیر را نیز بریزید و آنقدر بهم بزنید تا مخلوطی كاملا یكسان بدست بیاید.

3- خمیر را در دو ماهیتابه پهن كنید. خمیر ها را بگذارید بپزد تا زمانیكه لبه های خمیر از ماهیتابه جدا شود و دیگر به سطح آن نچسبد. این كار 32 تا 35 دقیقه طول می كشد. بعد از اینكه خمیرها آماده شد بگذارید به مدت 10 دقیقه سرد شود. با یك چاقوی مخصوص خمیر را از ماهیتابه ها جدا كرده و در یك سینی بگذارید.

4- زمانیكه كیك در حال پختن است 2/1 فنجان شكر و 2/1 فنجان آب را در یك ماهیتابه ریخته و تكه های لیمو را به آن اضافه كنید. بگذارید این مخلوط نیز به مدت 25 دقیقه بپزد. با یك قاشق لیموها را برداشته و روی یك كاغذ روغنی بگذارید. 4/1 آب لیموی تازه را به فنجان شربت بدست آمده اضافه كنید.

5- یك خلال دندان بردارید و روی كیك را چند سوراخ كوچك ایجاد كنید. حالا با یك برس مخصوص شربت لیمو بدست آمده را روی كیك بمالید. بگذارید كیك برای مدتی بماند تا سرد شود. خامه را آماده كنید و بعد از سرد شدن كیك آنها را روی تمام نقاط كیك بمالید و تكه های لیمو را با سلیقه روی كیك تان بچینید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...