رفتن به مطلب

لقمه گوشتی


ارسال های توصیه شده

sahp-125.jpg

مواد لازم

تخم مرغ دو عدد

نان باگت دو عدد

پیاز داغ یك قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی یك قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده 1/4 پیمانه

گوشت چرخ كرده 150 گرم

پنیرپیتزا در صورت تمایل 100 گرم

 

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با پیازداغ، نمك، فلفل و رب گوجه فرنگی مانند مایه ماكارونی آماده كرده، می گذاریم كمی سرد شود، سپس جعفری خرد شده را همراه با پنیرپیتزا و تخم مرغ ها به آن اضافه كرده و مخلوط می كنیم تا مایه یك دستی به دست بیاید، باگت را به صورت حلقه حلقه بریده (اگر بیات باشد بهتر است) سعی می كنیم بدون این كه نان پاره شود خمیر داخل آن را دربیاوریم (مانند شكل استوانه ای خالی بشود) آن گاه، درون تابه مقداری روغن ریخته، حرارت را ملایم كرده، نان ها را در تابه چیده و داخل آنها را با مایه گوشتی پر می كنیم، وقتی یك طرف لقمه سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ كرده نهایتا در ظرف موردنظر چیده، سرو می كنیم.

 

نكته:

توجه داشته باشید فقط دو سر لقمه ها را سرخ می كنیم.

 

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...